: Inicio » Noticias, Portada » Inauguració de la nova seu de l’Associació d’Ames de Casa de L’Olleria

 Ajuntament de l’Olleria  22/10/2021

 

Inauguració de la nova seu de l’Associació d’Ames de Casa de L’Olleria
Ahir dijous 21 de juliol va tenir lloc la inauguració de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius de L’Olleria situada en una de les dependències de l’antiga casa del metge amb la presència de la presidenta de les Ames de Casa i totes les seues membres, de l’alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal, la regidora de Benestar Social, Hortensia Micó, del regidor de Participació Ciutadana, Daniel Semper i el rector local encarregat de beneir la nova seu.
Des de l’Ajuntament de L’Olleria han mostrat la seua satisfacció per aquesta nova seu, que farà molt més còmodes els encontres d’aquest col·lectiu tan nombrós del municipi. A més, des del consistori “seguirem treballant per poder ajudar al teixit associatiu de L’Olleria. Un pilar fonamental de la nostra societat”.
—————————————
Inauguración de la nueva sede de la Asociación de Amas de Casa de L’Olleria
Ayer jueves 21 de julio tuvo lugar la inauguración de la Asociación de Amas de Casa Tyrius de L’Olleria situada en una de las dependencias de la antigua casa del médico con la presencia de la presidenta de las Ames de Casa y todas sus miembros, del alcalde de L’Olleria, Ramón Vidal, la concejal de Bienestar Social, Hortensia Micó, del concejal Participación Ciudadana, Daniel Semper y el párroco local, encargado de bendecir la nueva sede.
Desde el Ayuntamiento de L’Olleria han mostrado su satisfacción por esta nueva sede, que hará mucho más cómodos los encuentros de este colectivo tan numeroso del municipio. Además, desde el consistorio “seguiremos trabajando para poder ayudar al tejido asociativo de L’Olleria. Un pilar fundamental de nuestra sociedad”.
© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com