: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » L’Olleria celebrará la festividad de todos los Santos con dos eventos temáticos

Ajuntament de l’Olleria 28/10/2021

Dissabte 30 d’octubre

Espectacle itinerant amb pirotècnia
El Parc Beat Pare Ferreres acollirà aquest dissabte 30 d’octubre a partir de les 21 h l’espectacle itinerant CALACAS (per a totes les edats). Una activitat que combina diferents tècniques de teatre, animació, dansa i ús de la pirotècnia, on els actors aniran en xanques per a donar la màxima visibilitat i espectacularitat.
És el dia dels morts, Catrina ha renascut per a convocar a las Calacas i celebrar la seua particular festa, dansaran i faran dansar a tot el públic en aquesta acolorida festa mexicana coneguda internacionalment.
—————————-
Espectáculo itinerante con pirotecnia
El Parque Beat Pare Ferreres acogerá este sábado 30 de octubre a partir de las 21 h el espectáculo itinerante CALACAS (para todas las edades). Una actividad que combina diferentes técnicas de teatro, animación, danza y uso de la pirotecnia, donde los actores irán en zancos para dar la máxima visibilidad y espectacularidad.
Es el día de los muertos, Catrina ha renacido para convocar a las Calacas y celebrar su particular fiesta, danzarán y harán danzar a todo el público en esta colorida fiesta mexicana conocida internacionalmente.

DIUMENGE 31 d’octubre

Halloween 2021 a L’Olleria
L’Ajuntament de L’Olleria ha preparat, un any més, una vesprada terrorífica per a celebrar la festivitat de Halloween.

Vine al Parc Beat Pare Ferreres el diumenge 31 d’octubre a partir de les 17:00 h i passau terroríficament divertit amb les activitats que hem preparat especialment per a tu.
Photocall terrorífic amb photomató, animació musical amb DJ speaker, taller familiar d’elaboració de carabasses (els menors han d’estar acompanyats d’un adult), personal d’animació, batucada, Correfoc i un concurs de disfresses i de carabasses, seran les activitats, en dues zones diferenciades per edats, de les quals podran gaudir els xiquets i xiquetes de L’Olleria.
El concurs de disfresses i de carabasses tindrà les següents categories:
Millor carabassa.
Millor disfressa individual.
Millor disfressa grupal.
Amb 3 premis per categoria.
Per a finalitzar, a partir de les 20 h tindrà lloc un Correfoc.
*Participen l’Associació cultural Amics de la Cordà de Glòria de L’Olleria i la Banda de Cornetes i Tambors STMO. de la Palma.
Halloween 2021 en L’Olleria
El Ayuntamiento de L’Olleria ha preparado, un año más, una tarde terrorífica para celebrar la festividad de Halloween.
Ven al Parque Beat Pare Ferreres el domingo 31 de octubre a partir de las 17:00 h y pasalo terroríficamente divertido con las actividades que hemos preparado especialmente para ti.
Photocall terrorífico con photomatón, animación musical con DJ speaker, taller familiar de elaboración de calabazas (los menores tienen que estar acompañados de un adulto), personal de animación, batucada, Correfoc y un concurso de disfraces y de calabazas, serán las actividades, en dos zonas diferenciadas por edades, de las cuales podrán disfrutar los niños y niñas de L’Olleria.
El concurso de disfraces y de calabazas tendrá las siguientes categorías:
Mejor calabaza.
Mejor disfraz individual.
Mejor disfraz grupal.
Con 3 premios por categoría.
Para finalizar, a partir de las 20 h tendrá lugar un Correfoc.
*Participan la Asociación cultural
Amics de la Cordà de Glòria de L’Olleria y la Banda de Cornetes i Tambors STMO. de la Palma.
.
.
© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com