: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Teatro infantil: Vicent el pirata valent

Teatre Familiar “Vicent, el pirata valent”

El dissabte 6 de novembre el Teatre Cervantes de L’Olleria acollirà a partir de les 18h el Teatre Familiar “Vicent, el pirata valent”.

Les entrades es podran adquirir 1 hora abans de l’actuació al mateix teatre

Un màgic espectacle que narra l’aventura imaginària d’un nen que compleix el somni més gran, ser pirata i viatjar fins al fons del mar.
Una proposta plena de màgia i il·lusió aconseguida amb la Tècnica de Teatre Negre i llum ultraviolada. Una apassionant aventura plena de poètica visual i una fantàstica banda sonora que converteix el nostre muntatge en un espectacle per als sentits.

——————————-
Teatro Familiar “Vicent, el pirata valent”

El sábado 6 de noviembre el Teatro Cervantes de L’Olleria acogerá a partir de las 18h el Teatro Familiar “Vicent, el pirata valent”.

Las entradas se podrán adquirir 1 hora antes de la actuación al mismo teatro

Un mágico espectáculo que narra la aventura imaginaria de un niño que cumple el mayor de sus sueños, ser pirata y viajar hasta el fondo del mar.
Una propuesta llena de magia e ilusión conseguida con la Técnica de Teatro Negro y luz ultravioleta. Una apasionante aventura llena de poética visual y una fantástica banda sonora que convierte nuestro montaje en un espectáculo para los sentidos.

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com