: Inicio » Economia y Turismo, Portada » Senderisme Entre Muntanyes: l’Olleria, 28 de noviembre

Domingo día 28: L’Olleria > Subida al despoblado Iber del Porquet desde el barranco del Salido > 14 km, 5 h > dificultad alta. (Salida a las 8.00 h desde el parc beat pare Ferreres).

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat y la Mancomunitat de la Vall d’Albaida han vuelto a colaborar en la planificación de actividades para dinamizar las comarcas con una nueva edición de Senderismo Entre Montañas. Se trata de una programación de rutas guiadas gratuitas que se realizan los fines de semana de septiembre a diciembre.

La programación volverá a recorrer las poblaciones de las comarcas y sus parajes más emblemáticos. Se han planificado itinerarios de distintos niveles de dificultad, especificados en cada una de las rutas, en las modalidades de senderismo Familiar/Kids –rutas de baja dificultad, hasta cinco kilómetros y dos horas de duración–, Estándar –dificultad media, hasta diez kilómetros y entre cuatro y cinco horas de duración– y Expert –dificultad alta, más de diez kilómetros y cinco horas de recorrido–. La participación es gratuita, pero el número de asistentes es limitado, así que es necesario inscribirse hasta el jueves antes del inicio de cada una de las rutas mediante un formulario online.

http://shorturl.at/jCOXZ

___________________________

Diumenge dia 28: L’Olleria > Pujada al despoblat Iber del Porquet des del barranc del Salido > 14 km, 5 h > dificultat alta. (Eixida a les 8.00 h des del parc beat pare Ferreres).

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida han tornat a col·laborar en la planificació d’activitats per a dinamitzar les comarques amb una nova edició de Senderisme Entre Muntanyes. Es tracta d’una programació de rutes guiades gratuïtes que es duen a terme els caps de setmana de setembre a desembre.

La programació tornarà a recórrer les poblacions de les comarques i els seus paratges més emblemàtics. S’han planificat itineraris de diferents nivells de dificultat, especificats a cadascuna de les rutes, en les modalitats de senderisme Familiar/Kids –rutes de baixa dificultat, fins a cinc quilòmetres i dues hores de durada–, Estàndard –dificultat mitjana, fins a deu quilòmetres i entre quatre i cinc hores de durada– i Expert –dificultat alta, més de deu quilòmetres i cinc hores de recorregut–. La participació és gratuïta, però el nombre d’assistents és limitat, així que cal inscriure’s fins al dijous abans de l’inici de cadascuna de les rutes mitjançant un formulari en línia.

http://shorturl.at/jCOXZ

 

ver programa completo AQUI

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com