: Inicio » Deportes, Portada » Entrega de cinturones al alumnado de la Escuela de Taekwondo

 

 

Entrega de cinturones al alumnado de la Escuela de Taekwondo de L’Olleria
Ayer miércoles a las 18 h, el Pabellón de la Solana de L’Olleria acogió el acto de entrega de cinturones a los y las alumnas que realizaron la semana pasada el examen de paso de cinturones en la Escuela Deportiva de Taekwondo de L’Olleria con la presencia del concejal de Deportes del Ayuntamiento de L’Olleria.
¡Enhorabuena a todos y todas!
Entrega de cinturons a l’alumnat de l’Escola de Taekwondo de L’Olleria
Ahir dimecres a les 18 h, el Pavelló de la Solana de L’Olleria va acollir l’acte d’entrega de cinturons als i les alumnes que van realitzar la setmana passada l’examen de pas de cinturons a l’Escola Esportiva de Taekwondo de L’Olleria amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de L’Olleria.
Enhorabona a tots i totes!
© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com