: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF estrena punts, amb un brillant triomf a domicili

L’Olleria CF, estrena el seu caseller de punts en segona jornada. Per tres gols a zero va vèncer al C.D. L’Alcúdia de Crespins en partit de la 1ª regional grup VI.
Com ja s’havia vist en la primera trobada, l’equip ja apuntava molt bones sensacions, dominador de gran part de la trobada, va arribar al descans amb un gol d’avantatge. Ja la segona part es va dedicar a manejar els temps del partit mentre els minuts jugaven al seu favor. Dos gols més en aquest temps, li van permetre assegurar-se els primers punts que l’eleven a la 6º posició, amb la tranquil·litat que suposa afrontar el seu pròxim compromís, davant del Agullent el proper dissabte 3 d’octubre a les 17: 30h