: Inicio » Esports, Portada » Victòries per a despedir l’any

En esta última jornada de l’any, abans de les vacances de Nadal, els dos equips de l’ Escola que actuaven com a locals, van guanyar els seus respectius partits contra la Penya Bilbaina d’Alcoi. Així, els Infantils van fer un bon partit golejant per 6-1 amb una gran actuació colectiva, també van aconseguir la victòria per 2-1 els Cadets, que van marcar el gol decisiu en els últims minuts de partit.

Idèntica sort van tindre els Alevins “B” i els Benjamins “B” que van alçar-se amb un marcador favorable en Aielo, davant un rival molt lluitador i sòlid que dona, si cap, més mèrit a estes victòries. Davant el mateix rival, van perdre els Alevins “A” i els Benjamins “A” fent mèrits per haver aconseguit un millor resultat.

Finalment, els Juvenils anaven per davant al marcador en el camp del líder, l’Alcoi, però una expulsió en la segona part va capgirar el marcador i no van poder traure un resultat positiu.