: Inicio » Esports, Portada » Futbol Base L’Olleria: més victòries que derrotes

Destacar els dos grans partits disputats per els nostres Alevins “B” i Benjamins “B” contra l’Enguera, en el primer cas, van golejar per 8 – 2 a un digne rival, fent un joc ofensiu molt vistós i per moments il.lusionant, mostrant un nivell alt d’implicació i concentració. Emocionant el partit dels més emnuts de l’Escola, al descans guanyaven per 4 – 1 , però en la reanudació van empatar els visitants, posteriorment vam aconseguir tres gols més, victòria justa i meritòria per 7 – 4 on les jugades combinatives i triangulacions van encantar als assistents.

No van tindre el seu dia els altres dos equips representants de Futbol 8 de l’Escola, davant un rival com la Febo d’Ontinyent que va ser superior en els dos partits.

L’equip Juvenil va tindre un començament de partit decepcionant davant el Ciutat d’Alzira, al quart d’hora ja perdia per 0 – 3, després del descans van eixir més enxufats i van aconseguir empatar a tres. En els últims minuts una jugada aïllada dels visitants va decantar el marcador per a d’ells, destacar la reacció positiva en la segona part, sent eixe el camí a seguir.

Els Infantils i Cadets que jugaven a Alcoi davant l’At. Salesianos, un rival rocós i lluitador, aconseguien guanyar els seus respectius partits d’una forma semblant, amb una actitud digna d’elogiar i mostrant una imatge molt positiva.