: Inicio » Esports, Portada » Meritòria participació de David Tolsà en el Campionat d’Espanya de Taekwondo.

Taekwondo L’Olleria 26/2/2016

Este pasat dissabte 20 de febrer a la població madrilenya de Leganes es va celebrar el Campionat d’Espanya de Taekwondo en categoria Sènior, del nostre poble i com a membre de la selecció valenciana de Taekwondo, va participar David Tolsà Moreno en -54 kg. David debutava en esta categoria, la categoria Sènior es la més important, en esta categoria ja no valen les errades, ací només participen els més grans, ja que no hi ha llimit de edat i pots trobarte, desde gent de debuta en ella a gent molt experimenta, campions del món, olímpics, etc. I així va ser, la “sort” del sorteig va posar a David en la parte de la lligueta on estava el varies voltes Campió de Espanya i membre de la selecció espanyola, el canari Samuel González i el madrileny i també membre dde la selecció espanyola Jesús Tortosa, campió senior en 2015 i un dels representant en les olimpíades d’aquest any en Rio, difícil papereta tenia David, que si pasava de primera ronda i si no hi havien sorpreses, és trobaria en Samuel en quarts de final i en semifinals a Tortosa. David en primera ronda, va competir contra el murcià Cristian Abadalejo, on no va tindre molts problemes i David, fent un combat molt serio, va guanyar per 9-4, en quarts de final i per sorprès es va plantar el gallec Alberto Verea, que es va desfer, a contrapronostic, al canari Samuel en el punt d’or, Alberto ja era conegut per David, ja es van enfrontar en el Campionat d’Espaya júnior i Tolsà li va guanyar, però el Sènior es un altra història i David no va poder guanyar a Alberto, que va fer abans molt bé els deures i va neutralitzar molt bé els atacs de David, Tolsà es quedava així a les portes de les medalles i de enfrontar-se al olímpic, Jesús Tortosa, que va tornar aconseguir ser el campió d’Espanya 2016.

Donar-li la Enhorabona a David Tolsà per el bon campionat que va fer i la bona temporada que du i dir que si segueix així aconseguirà este títol en un futur.

Ara ja toca preparar nous reptes, en abril el Open Internacional de Espanya i en maig el Campionat d’Espanya sub 21 on David i la resta d’equip intentaran traure un bon resultat i segurament alguna medalla cap a L’Olleria.

També comentar que este fin de setmana 27-28 a Onda participarem a la II lligueta de la Comunitat Valenciana.