: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF, suma tres punts en la seua persecució pel liderat.

L’Olleria CF, resol amb un 3-0 la seva trobada amb el SB Ontinyent. L’equip visitant bastant minvat per lesions i diversos jugadors “tocats”, va aguantar el partit fins a mitjans de la segona part, en què els ollerians van aconseguir obrir el marcador i amb això tot el plantejament de l’Ontinyent. Els tres punts no només són vitals per mantenir la pugna amb el Castellonenca, a més es converteixen en un matalàs de quatre gràcies a l’empat de l’Carcaixent. Els quatre punts són fonamentals cara al proper partit, on l’Olleria CF visita precisament el camp del Carcaixent. Una derrota permet conservar el segon lloc, però una victòria seria un dur cop que despenjaria als de Carcaixent del duo de cap, deixant-a set punts. Totes les aspiracions de l’Olleria CF, passen per la trobada de la propera jornada.