: Inicio » Esports, Portada » EEM Futbol Base: cinquena victòria de l’equip juvenil

Després d’unes jornades on els resultats van ser favorables per a la majoria d’equips de l’Escola, esta setmana tan sols cal destacar la cinquena victòria consecutiva de l’equip Juvenil en La Canal de Navarrés. L’equip d’Hector està en una clara línia ascendent de bon joc, destacada actitud i immillorables marcadors. Després d’una primera volta irregular, està mostrant en esta segona, la millor cara d’un equip amb un gran potencial i esperançador futur. No van tindre tanta sort els altres dos representants de Futbol 11 (Infantils i Cadets) que van perdre com a locals, contra un rival superior, el Bocairent. En eixa mateixa localitat, van perdre els Alevins “A”, en els últims minuts del partit, degut a la falta de canvis i el fort calor present al llarg del matí.

L’altre equip Aleví, entrenat per Patxi, va aguantar estoicament la primera part, però no ho va poder aconseguir en la segona. Els Benjamins “A” van perdre injustament en Alcoi, per 4 – 2 , en un resultat enganyós pels mèrits d’uns i altres. Els Benjamins “B” va descansar en la competició de lliga esta setmana, aprofitant per a fer un partidet pares contra xiquets i posteriorment un dinar de germanor.