: Inicio » Portada, Societat » Memorable celebració del 50a aniversari de la quinta del 62

La quinta del 62, va celebrar dissabte passat, 10 de novembre, l’actes commemoratius del seu 50a aniversari. L’esdeveniment va començar amb una emotiva visita al cementeri acompanyant els familiars, per a retre homenatge els companys difunts depositant una flor en cada làpida. Després quintos i familiars van assistir a una missa que va omplir l’Església de Loreto, 50 ciris representaven els 50 anys transcuridos també en l’altar dos rams de flors, un de l’època i un altre actual, commemoraven l’efemèride. Acabada la missa, el llançament d’un castell en la mateixa plaça marcava l’inici dels actes menys solemnes.

La projecció de la pel·lícula (DVD) en el cine Goya, també ple, va portar multitud d’entranyables records als assistents, al mateix temps que va servir d’il·lustració d’una època per als més jóvens. Des de fotos inèdites de l’Olleria fa 50 anys, fins a un repàs general per esdeveniments que van rodejar la infància dels quintos. També es va fer en la mateixa projecció un record per als quintos que ja no estaven.

Els records van prosseguir en el sopar i el ball, amb cançons que van marcar a esta quinta en una celebració memorable per als integrants d’eixa generació.

fotos cortesia: maurifotografos

© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com