: Inicio » Portada, Societat » Estic molt content de l’esforç que realitzen les jugadores

 

Elvis Tenesaca, es va fer càrrec de l’equip femení, aquesta temporada. La pretemporada va començar amb diversos partits amistosos, en què es buscava millorar la forma i reforçar l’equip física i anímicament.

-Realitzem jocs de possessió, control de pilota i despligues tácticos.En aquest principi de temporada el que estem buscant és millorar la forma física i el joc de combinatiu d’equip. Ens està costant una mica la definició, però si més no l’equip està conjuntat en tots els aspectes, tant de compromís en el camp, com d’unió entre les jugadores.

-L’equip té un bon joc de toc de pilota, hem tingut partits durs, els quals hem defensat fins a l’últim minut i ahi és on es veu la casta, i la capacitat de sacrifici que tenen aquestes jugadores. La nostra proposta és que tot el conjunt estigui unit, des de la directiva fins als aficionats. Actualment hi ha molt bon ambient entre jugadores, cos tècnic i familiars, tot això unit al suport de la resta d’aficionats és el que ens motiva a millorar i pujar posicions en la taula de classificació.

-Intentarem arribar el més lluny que puguem a base d’esforç, humilitat i sacrifici de tots, de fet en el camp i en tots els partits que hem disputat, l’equip “ho deixa tot”, demostrant el seu compromís amb el club, a més del seu esportivitat, aspecte aquest últim que destil · len aquestes per si soles.

-Estic molt content amb l’esforç i comportament de les jugadors, i amb el bon ambient que regna al club en tots els seus estaments.

Actualment el l’Olleria CFF ocupa el 7 º lloc de la 2 ª Regional de Futbol Femení Grup 4 amb dues victòries, dos empats i 3 derrotes. La propera jornada toca descans (merescut), ja que el seu grup és impar

© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com