: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF, suma una altra victòria que el manté a la part alta de la taula.

L’Olleria CF, va aconseguir aquest dissabte tres valuosos punt en vèncer al C.F. Racing D’Algemesí-Mecavenida “B” per 1 a 2. La trobada es va desenvolupar amb una primera part on els ollerians van dominar infructuosament el joc, on els porters van romandre inèdits fins després del descans. La segona part el domini es va traduir en dos gols gairebé seguits, Pedro Pérez (57 ‘) i Rafa Gil 59’ encarrilaven el triomf que gairebé es veu amenaçat al final del partit, ja que els locals que havien perdut un jugador (83 ‘) , van aconseguir escurçar distàncies en el minut 88. Els últims minuts de la trobada es van convertir en un setge desesperat a la porteria de Bernat. El xiulet final deixava a l’equip de Pablo Fortes en el grup de cap, a un punt del líder i amb un triple empat per la segona plaça.

Ressenyar també, que la passada jornada davant del C D Alcúdia de Crespins, Rafa Gil va aconseguir dos dels tres gols marcats, un error en l’acta arbitral li va atribuir els punts a un altre company. Amb el gol de dissabte, acumula tres gols en dos partits. Pel que és just reconèixer-li el mèrit que igual que els seus companys, estan aportant a l’equip aquesta temporada.

La propera jornada l’Olleria rep la UD Carcaixent “B”, situat a la part baixa de la taula, però en sentit ascendent ..