: Inicio » Portada, Societat » “Cap Amunt” celebra el seu dinar de Nadal

 

El diumenge dia 16 de desembre, el club va celebrar el dia de Nadal.
No és el final de temporada, ni tampoc l’última sortida de l’any, sinó una excusa per ajuntar gairebé tots els components d’aquest gran club, on cal tots els amants de la bici, els de carretera, els de muntanya, els que surten en pla de passeig, els que són molt competitius, els que es consideren més domingueros, els que utilitzen la bicicleta com escapament per l’estrès, etc ……
Aquest any la convocatòria era a les 11:00 hores al Bar El Tossal de Montaverner, patrocinador del vestit que lluïm a l’estiu.
Transcorregut uns minuts de cortesia per als retardats, va començar l’esdeveniment, on hi havia la gran majoria dels components del club.
Per part del restaurant va ser espectacular i ben servit, demostrant simpatia i deixant que transcorregués l’esdeveniment, com una gran família.
Jo corrent amb alguns companys la causa d’absència d’alguns companys com Antonio Ordóñez que està acabat d’operar de coll, Luis que està treballant amb les orquestres, els més joves que estaven gaudint de la nit. I la major absència va ser del nostre company el Tio Miquel, que per causes personals no va poder acudir.
El president, després de demanar els cafès i perquè no es fes molt pesat pas a donar els discursos de costum, on després d’esmentar pels motius diferents, el club atorgava al senyor Rafael Vaño Cerda, el diploma de l’esportista de l’any. També aprofito el president per donar les gràcies a tots els seus components pel suport demostrat a la seva persona, ja que aquest any arrossegat una lesió, que per fi, la setmana de la fira operaven perquè pugui recuperar-se.
També va tenir paraules per al seu germà (Toni Sánchez) que sempre li ha estat donant suport aquest any amb la seva lesió. Alhora tub unes paraula per Juanvi Grima, que ha demostrat el seu suport incondicional, per ajudar el president, en la CabraBike d’Hivern i moltes tasques. I també aprofiti per felicitar Vicente amb un obsequi personal. A i Fombuena pel discurs de la volta de la fira.
I per finalitzar recordar, que per començar l’any tindrem una web nova on ha estat treballant nostre company Juanvi Grima, on s’intentarà que sigui més dinàmica per a tothom.
Alhora donar l’enhorabona a Dani Díaz, per aquesta nova etapa com en l’equip que porta, cadets, com l’equip que corre el pc Beniopa – Gandia Capital.
El club va agrair les noves incorporacions com, Jose Javier Vaño, Alexandre Oviedo, i les que no han pogut assistir, però que volen passar a formar part d’aquest club.
I com no la incorporació de dones a aquest club, que per començar no hauran de pagar vedat, ja que la idea és poder fer un fitxer on totes elles puguin estar en contacte, ja que aquest esport és una mica millor suportable si es surt a companyia. Benvinguda a aquesta família Amanda Nuñez
Per finalitzar, Javi Aparicio i Juanvi Grima en representació d’alguns companys, van obsequiar el president amb un navegador i Josep Vidal amb una armilla per la dedicació i companyonia que exerceixen en aquest club.
El president
Postdata: agrair el suport per part de tots els companys que s’han preocupat de la meva recuperació i agrair als que han col · laborat en el navegador perquè jo segueixi fent de les meves, perdre’ns.
Gràcies a tots i amunt ¡! CAP AMUNT!!

Etiquetes: , ,
© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com