: Inicio » Portada, Societat » Joves del grup de confirmació de L’Olleria arrepleguen 3000 kg d’aliments per a Caritas

 

 

60 joves del grup de confirmació de L’Olleria arrepleguen 3000 kg d’aliments per a Caritas

 

Dissabte passat, els joves del grup de confirmació d’enguany i de l’any passat de L’Olleria junt amb els seus monitors van estar durant tot el dia arreplegant aliments no peribles i productes de neteja en un estand ubicat en la plaça Mare de Déu de Loreto

Els organitzadors, han valorat molt positivament l’experiència i la resposta de la gent i han aprofitat per a “donar les gràcies als milers d’ollerians que han passat per l’estand per a col·laborar, una col·laboració que farà que moltes famílies del municipi passen un millor Nadal”.

Afegint que “els 3.000 quilos d’aliments arreplegats es repartiran a les famílies més necessitades del poble a través de Càritas tant este Nadal com en mesos posteriors”.

Entre els milers de persones que van col·laborar ha estat la Confraria de l’Ecce Homo del municipi, el seu president Ximo Engo comentava que “hem volgut col·laborar en la mesura de les nostres possibilitats i hem aconseguit omplir una furgoneta amb bosses de menjar i botelles d’oli”.

Igualment, la regidor de Benestar Social, Gema Borrás acudia a l’estand per a “contribuir en esta recollida i felicitar estos joves per esta meravellosa iniciativa en què han demostrat la seua solidaritat i el seu suport a aquells que més ho necessiten”.

D’altra banda, els joves organitzadors i els seus monitors van explicar que “esta mateixa vesprada anirem al Centre Social per a cantar unes nadales a les persones majors del poble i fer-los passar una bona estona”.

Etiquetes: ,
© 2012 Portal de L'Olleria digitalcef.com