: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF aconsegueix la plaça de promoció d’ascens en una segona part memorable.

CD Promeses Sueca 2 -3 l’Olleria CF

Els aficionats que van acompanyar a l’equip en el seu desplaçament a Sueca, van veure recompensats amb escreix el seu esforç en ser testimonis de 90 minuts de patiment, emoció i eufòria en un final de trobada digne dels millors guions hollywood i que serà recordat durant molt de temps per la parròquia blanca i vermella.

Ni més ni menys, els ollerians es jugaven la seva plaça de promoció d’ascens davant un rival que podia posar-se a un punt a una jornada del final, mentre un altre rival més directe (Almussafes), intentava arrabassar al camp del CD Enguera. Després del descans l’Olleria anava perdent 2-0, mentre Almussafes anava empatant a Enguera. L’Olleria va afrontar la segona part conscient que es jugaven la temporada, i en el 60 ‘Jorge Corella escurçava distàncies. El porter Ramon Micó, també va ser decisiu en aturar un penal, que hauria posat molt costa amunt la remuntada en un camp tan petit. A deu minuts del final Salvador Estruch, “se la va jugar”, traient al terreny de joc al “tocat” Pedro Pérez. El setge a la porteria local va ser total, al minut 86 ‘L’Olleria seguia perdent per 2-1 però el cèrcol que mantenien sobre del portal sueca, va obtenir benefici en dos minuts màgics que ho van canviar tot perquè Pedro Pérez Martí al 87 ‘i 89’ acabessin voltejant el marcador. Esclat d’eufòria visitant i alguna rebequeria d’impotència per part dels locals que va derivar en un intent de tangana en els últims segons i que va servir per liquidar sense més demora la trobada i consumar una remuntada èpica que permet als ollerians apoderar de forma definitiva de la plaça de promoció d’ascens a una jornada per al final.

L’afició torna a treure nota.

Si a Almussafes, la presència d’aficionats va ser vital per a l’equip, en aquesta ocasió no s’esperava menys. Prop d’un centenar d’incondicionals van acompanyar al seu equip en un camp complicat. Un cop més es va notar la presència del jugador nº 12, que els jugadors tant agraeixen i que els empeny a creure fins i tot en el increbible, com ha passat en aquesta ocasió. També és veritat que tot aquest suport es veu recompensat amb l’esforç de tots els integrants del Club. La comunió entre equip i afició és ara mateix perfecta.

La propera jornada, festa a la Solana i tornada a la realitat.

La propera jornada, l’Olleria amb la plaça de promoció d’ascens a la butxaca, rep al campió de lliga, CD Enguera. Tots dos equips amb els objectius assolits disputaran un “afable” trobada, en què els de Enguera s’acomiaden de la temporada, i els de l’Olleria aprofitessin per anar recuperant efectius cara al doble trobada de promoció, a més de celebrar el lloc aconseguit. Serà una jornada festiva de futbol que permetrà celebrar amb tota l’afició la meritòria consecució d’aquest segon lloc. Després d’aquesta jornada, els ollerians tornen a la realitat, ja que el que s’ha guanyat fins ara, després de 27 jornades, és el dret de disputar aquesta promoció. Serà una eliminatòria que els homes de Salvador Estruch, hauran de preparar a consciència, per que aquí és on realment es juga la temporada. Però això és … una altra història.

Enhorabona per la brillant forma d’aconseguir aquesta plaça de promoció d’ascens.

Momento en el que tras el tercer gol olleriense, se muestra quién fué el energúmeno que incio la última tangana