: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF, veu premiat el seu esforç en la tercera jornada a Preferent

L’Olleria CF 3-2 UD Portuarios-Disarp.

L’Olleria CF, por fin vió recompensado sus esfuerzos en la tercera jornada de liga del grupo III de Regional Preferente consiguiendo una trabajada victoria frente a la UD Portuarios-Disarp.

Tarde lluviosa en La Solana, en un encuentro reservado para los aficionados más incondicionales. La Solana debe de ser uno de esos pocos campos, donde la afición no tiene ninguna cubierta donde cobijarse de la lluvia o el sol intenso. De ahi que el mérito de los que asistieron fuese mayor.

Los locales tuvieron que readaptar su esquema de juego por las bajas de Mario Real, Jorge Corella, Pedro, Marco, Nolo, y el capitan Javier Mompó. El partido comenzó con el “cliché” habitual de encajar un gol rival a los pocos minutos de su inicio, (hecho incomprensible cuando ocurre por tercera vez consecutiva). Esto aumentó la intensidad de los ollerienses, que no estaban dispuestos a a perder ningún punto más en estas condiciones. El encuentro se fué resolviendo principalmente por jugadas a balón parado, lo que dá una idea de lo disputado que estuvo el choque con los del Grau de Gandía.

El gol visitante, en el 3′, se pudo “sofocar” gracias a un penalti ejecutado por Pablo Iglesias en el 26′, que volvía a equilibrar el encuentro hasta el final de la primera parte, donde los locales asediaron la meta rival pero sin el acierto necesario.l

La segunda parte el equipo entrenado con Juanjo Antolí intensificó el asedio a la meta rival y tras varios corners, obtuvo premio en el 63′ tras un saque preciso de Pablo Iglesias, que Omar Cortés incrustaba en la portería visitante. La tranquilidad que ofrecia el 2-1 se vió enturbiada cinco minutos después, cuando el arbitro no señaló una mas que aparente falta al portero cuyo rechace aprovecho un delantero visitante para sembrar dudas sobre el desenlace del encuentro estableciendo el empate a dos. Como una cuestión de “amor propio” y no era para menos Emilio Ortola tras un rechace en otro corner marcaba con rabía el que a la postre sería en el gol de la victoria (79′), dejando el marcador en 3-2. Una sufrida victoria a la que hay que añadir el coste de 8 tarjetas amarillas entre jugadores y cuerpo técnico, lo que ofrece una idea de dificil que és conseguir tres puntos en esta categoría.

La victoría, permite a los ollerienses despejar el pre-estado de “ansiedad” que estaban acumulando tras las dos primeras jornadas, donde se vieron privados de puntuar por esos pequeños “detalles” que acaban marcando las diferencias en la tabla clasificatoria. La próxima semana, l’Olleria visita el campo de la UD Carcaixent, con el claro objetivo de prolongar la inercia positiva que puede suponer esta trabajada victoria frente la la UD Portuarios-Disarp que lo eleva al 13º puesto en la clasificación.

__________________________________

L’Olleria CF 3-2 UD Portuaris-Disarp.

L’Olleria CF, per fi va veure recompensat els seus esforços en la tercera jornada de lliga del grup III de Regional Preferent.

Tarda plujosa a La Solana, en una trobada reservat per als aficionats més fidels a l’equip. La Solana deu ser un d’aquells pocs camps, on els aficionats no tenen cap coberta on aixoplugar-se de la pluja o el sol intens. D’aquí que el mèrit dels que van assistir fos més gran.

Els locals van haver de readaptar el seu esquema de joc per les baixes de Mario Real, Jorge Corella, Pere, Marc, Nolo, i el capità Javier Mompó. El partit va començar amb el “clixé” habitual d’encaixar un gol rival als pocs minuts de l’inici, (fet incomprensible quan passa per tercera vegada consecutiva). Això va augmentar la intensitat dels ollerians, que no estaven disposats a perdre cap punt més en aquestes condicions. La trobada es va anar resolent principalment per jugades a pilota aturada, el que dóna una idea del disputat que va estar el xoc amb els del Grau de Gandia.

El gol visitant, al 3 ‘, es va poder “sufocar” gràcies a un penal executat per Pablo Esglésies en el 26’, que tornava a equilibrar el partit fins al final de la primera part, on els locals assetgessin la porteria rival però només van oferir perill a pilota aturada.

La segona part l’equip entrenat amb Juanjo Antolí va intensificar la seva intensitat, el setge a la porteria rival en nombrosos córners, va obtenir premi al 63 ‘després d’un servei precís de Pablo Iglesias, que Omar Cortés incrustava a la porteria visitant. La tranquil·litat que oferia el 2-1 es va veure enterbolida cinc minuts després, quan l’àrbitre no va assenyalar una més que aparent falta al porter el rebuig del aprofito un davanter visitant per sembrar dubtes sobre el desenllaç de la trobada establint l’empat a dos. Com una qüestió d ‘ “amor propi” i no era per menys Emilio Ortola després d’un rebuig en un altre corner marcava amb ràbia el que fet i fet seria en el gol de la victòria (79’), deixant el marcat en 3-2. Una soferta victòria a la qual cal afegir el cost de 8 targetes grogues entre jugadors i cos tècnic, el que ofereix una idea de difícil que és aconseguir tres punts en aquesta categoria.

La victoría, permet als ollerians aclarir el pre-estat de “ansietat” que estaven acumulant després de les dues primeres jornades, on es van veure privats de puntuar per aquests petits “detalls” que acaben marcant les diferències en la taula classificatòria. La propera setmana, l’Olleria visita el camp de la UD Carcaixent, amb el clar objectiu de perllongar la inèrcia positiva que pot suposar aquesta treballada victòria davant la la UD Portuaris-Disarp que l’eleva al 13è lloc en la classificació.