: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF aconsegueix la seua segona victòria consecutiva al camp de Carcaixent

UD Carcaixent 2-3 l’Olleria CF

L’Olleria CF consigue su segunda victoria consecutiva en el campo de la UD Carcaixent, triunfo con el que consigue equilibrar su mal inicio de liga.

El encuentro fue bastante igualado hasta la expulsión de dos jugadores locales, uno cerca del descanso por derribo a Dario Sánz cuando ya se iba sólo hacia porteria y la otra por una agresión (codazo) sin balón de por medio a Rafa Gil . Esta circunstancia permitió a los ollerienses gestionar mejor el encuentro durante la segunda parte. Como viene siendo habitual, l’Olleria encajó primero, pero esta vez en el minuto 22′. La capacidad de reacción fué casi inmeditata, ya que Isaac Gomis empataba en el 28′. El resto de la primera parte siguió siendo una lucha por el control del centro del campo hasta la jugada de la expulsión del jugador local. Hecho que ya condicionaba el planteamiento del Carcaixent para el segundo tiempo. Y la reanudación no pudo ser mejor ya que en el 57′ el defensa central carcaixentí​ perdió los nervios y dejó a su equipo con nueve. Pocas veces se van a encontrar los ollerienses como una ocasión como esta y no tardaron en hacerlo. En el 59′ Dario Sánz anotaba de falta el 1-2, y por si quedaban dudas en el 64′ Rafa Gil “colocaba” el 1-3. Aún así el Carcaixent aún consiguió marcar su segundo gol en el 72′ La emoción para los aficionados locales estaba garantizada hasta el final del encuentro, pero salvo ese despiste, los ollerienses fueron capaces de mantener el resultado hasta el final y con alguna ocasión para sentenciar el encuentro.

Es una victoria importante, aunque tan sólo se haya disputado la cuarta jornada, ya que se consigue equilibrar el mal comienzo de temporada. El equipo asciende al puesto 12º, pero a pesar de la lejanía aparente, también se coloca a tres puntos del grupo de cabeza. Precisamente la próxima jornada será frente a uno de esos cuatro equipos que atesoran 9 puntos. Será la UD Alginet en La Solana. Encuentro muy atractivo para el aficionado ya que puede suponer la continuación del buen progreso que está realizando el equipo.

______________________

L’Olleria CF aconsegueix la seva segona victòria consecutiva al camp de la UD Carcaixent, triomf amb el qual aconsegueix equilibrar la seva mal inici de lliga.

El partit va ser força igualat fins a l’expulsió de dos jugadors locals, un a prop del descans per enderrocament a Dario Sánz quan ja anava només cap portal i l’altra per una agressió (cop de colze) sense pilota pel mig a Rafa Gil. Aquesta circumstància va permetre als ollerians gestionar millor el partit durant la segona part. Com és habitual, l’Olleria va encaixar primer, però aquest cop al minut 22 ‘. La capacitat de reacció va ser gairebé inmeditata, ja que Isaac Gomis empatava al 28 ‘. La resta de la primera part va seguir sent una lluita pel control del centre del camp fins a la jugada de l’expulsió del jugador local. Fet que ja condicionava el plantejament del Carcaixent per al segon temps. I la represa no va poder ser millor ja que al 57 ‘el defensa central carcaixentí va perdre els nervis i va deixar al seu equip amb nou. Poques vegades es van a trobar els ollerians com una ocasió com aquesta i no van trigar a fer-ho. Al 59 ‘Dario Sánz anotava de falta el 1-2, i per si quedaven dubtes en el 64’ Rafa Gil “col·locava” l’1-3. Tot i així el Carcaixent encara va aconseguir marcar el seu segon gol en el 72 ‘L’emoció per als aficionats locals estava garantida fins al final de la trobada, però excepte aquest distracció, els ollerians van ser capaços de mantenir el resultat fins al final i amb alguna ocasió per sentenciar la trobada.

És una victòria important, encara que tan sols s’haja disputat la quarta jornada, ja que s’aconsegueix equilibrar el mal començament de temporada. L’equip ascendeix al lloc 12è, però tot i la llunyania aparent, també es col·loca a tres punts del grup de cap. Precisament la propera jornada serà enfront d’un d’aquests quatre equips que atresoren 9 punts. Serà la UD Alginet en la Solana. Trobo molt atractiu per a l’aficionat ja que pot suposar la continuació del bon progrés que està realitzant l’equip