: Inicio » Esports, Portada » Important triomf de l’Olleria CF davant la UE l’Alcúdia

UE l’Alcudia 2-3 l’Olleria CF

La liga de preferente vuelve tras la suspensión de la jornada anterior por las condiciones climatológicas. En esta jornada, la 9ª, l’Olleria CF vuelve con los tres puntos en disputa frente a la UE l’Alcudia y que situan a los ollerienses en el puesto 10º de la tabla clasificatoria.

El encuentro comenzó con los equipos buscando el gol que les permitiese ordenar el encuentro. El primero en conseguirlo fueron los locales a los 7 minutos. Ventaja que no pudieron administrar ya que los ollerienses intensificaron el asedio a la porteria rival. El empate llegaba en el 14′ y el 1-2 en el 27′, ambos con la firma de Rafa Gil. Omar Cortés colocaba el 1-3 en el minuto 36′, y los ollerienses seguían imponiendo el control hasta el descanso ante una Alcudia en estado de
“shock”. La segunda parte, los locales comenzaron su plan para la remontada, la disciplina del equipo, el portero Ramón Micó y los palos de su porteria, acabaron con los planes locales. Aún con la expulsión por doble amarilla de Ricardo Gil en el 60′, los ollerienses mantuvieron el control del encuentro. El gol que abría las esperanzas de los locales llegó en el 86′, demasiado tarde para aspirar al empate. El resultado hizo justicia a tenor de los méritos expuestos por unos y otros.

La próxima jornada La Solana recibirá la visita de la UD Benigànim, 4º clasificado que se distancia en 6 puntos. Un encuentro que necesita la máxima asistencia de aficionados por la importancia de la visita, como de los puntos en juego.

________________________________________

La lliga de preferent torna després de la suspensió de la jornada anterior per les condicions climatològiques. En aquesta jornada, la 9a, l’Olleria CF torna amb els tres punts en disputa davant de la UE l’Alcúdia i que situen als ollerians en el lloc 10è de la taula classificatòria.

La trobada va començar amb els equips buscant el gol que els permetés ordenar la trobada. El primer a aconseguir-ho van ser els locals als 7 minuts. Avantatge que no van poder administrar ja que els ollerians van intensificar el setge a la porteria rival. L’empat arribava al 14 ‘i el 1-2 al 27’, tots dos amb la signatura de Rafa Gil. Omar Cortés col·locava el 1-3 al minut 36 ‘, i els ollerians seguien imposant el control fins al descans davant d’una Alcúdia en estat de
“Xoc”. La segona part, els locals van començar el seu pla per a la remuntada, la disciplina de l’equip, el porter Ramon Micó i els pals de la seva porteria, van acabar amb els plans locals. Encara amb l’expulsió per doble groga de Ricardo Gil al 60 ‘, els ollerians van mantenir el control del partit. El gol que obria les esperances dels locals va arribar al 86 ‘, massa tard per aspirar a l’empat. El resultat va fer justícia a tenor dels mèrits exposats per uns i altres.

La propera jornada la Solana rebrà la visita de la UD Benigànim, 4t classificat que es distancia en 6 punts. Una trobada que necessita la màxima assistència d’aficionats per la importància de la visita, com dels punts en joc.