: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF obté un valioso punt davant de la UD Portuarios

Jornada 20, Regional Preferente Gº III
UD Portuarios – L’Olleria CF

L’Olleria CF vuelve con un punto de su visita al Grau de Gandía. Es probable que el punto sepa a poco, ya que llevaba dos goles ventaja en el minuto 70, pero la UD Portuarios tampoco está para perder puntos, ya que sigue a uno de los puestos descenso.

El encuentro comenzó con gol de Jorge Corella en el minuto 2, el inicio de encuentro deseado que permitia a los visitantes montar su entramado defensivo esperando nuevas oportunidades. Los locales por su parte dieron un paso adelante pero sin asumir muchos riesgos, todavía quedaba mucho tiempo por delante, llegando al descanso con el 0-1.

La segunda parte obligaba a los portuarios a asumir mas riesgos si querían empatar la contienda, escenario ideal para los ollerienses que conseguian ampliar la ventaja en el 49′ por medio de Rafa Gil. Dos goles que por lo general los ollerienses saben gestionar bien y suelen ser sinónimo de tres puntos, pero en esta ocasión no pudo ser. Los del Grau buscaron a la desesperada rescatar algo positivo en el encuentro. El 1-2 en el minuto 70 los espoleaba en busca de la hazaña que llegaba 7 minutos mas tarde por medio de un penalti con el que conseguian empatar el partido.

A pesar del desenlace, l’Olleria vuelve con un valioso punto que le permite mantener las distancias y el puesto 11º. La próxima jornada (domingo a las 16:30h) La Solana recibe la visita de la UD Carcaixent. Posiblemente este sea uno de los encuentros claves para los ollerienses. A un punto de los de Carcaixent una victoria puede suponer tranquilidad para afrontar compromisos mas delicados en próximas jornadas. Es un encuentro vital para no coquetear con los puestos de descenso y los nervios que ello conlleva. Por lo que se sería importante que los aficionados acudan a “empujar” al equipo. Este domingo l’Olleria CF lo necesita.

_________________________________

L’Olleria CF torna amb un punt de la seva visita al Grau de Gandia. És probable que el punt sàpiga a poc, ja que portava dos gols avantatge al minut 70, però la UD Portuaris tampoc està per perdre punts, ja que segueix a un dels llocs descens.

La trobada va començar amb gol de Jorge Corella en el minut 2, l’inici de trobada desitjat que permetia als visitants muntar el seu entramat defensiu esperant noves oportunitats. Els locals per la seva banda van fer un pas endavant però sense assumir molts riscos, encara quedava molt de temps per davant, arribant al descans amb el 0-1.

La segona part obligava als portuaris a assumir més riscos si volien empatar la contesa, escenari ideal per als ollerians que aconseguien ampliar l’avantatge al 49 ‘per mitjà de Rafa Gil. Dos gols que en general els ollerians saben gestionar bé i solen ser sinònim de tres punts, però en aquesta ocasió no va poder ser. Els del Grau van buscar a la desesperada rescatar alguna cosa positiva en la trobada. El 1-2 al minut 70 els esperonava a la recerca de la gesta que arribava 7 minuts més tard per mitjà d’un penal amb el qual aconseguien empatar el partit.

Tot i el desenllaç, l’Olleria torna amb un valuós punt que li permet mantenir les distàncies i el lloc 11è. La propera jornada (diumenge a les 16: 30h) la Solana rep la visita de la UD Carcaixent. Possiblement aquest sigui una de les trobades claus per als ollerians. A un punt dels de Carcaixent una victòria pot suposar tranquil·litat per afrontar compromisos més delicats en properes jornades. És una trobada vital per no coquetejar amb els llocs de descens i els nervis que això comporta. Pel que seria important que els aficionats acudeixin a “empènyer” a l’equip. Aquest diumenge l’Olleria CF ho necessita.