: Inicio » Esports, Portada » L’Olleria CF suma un altre punt davant el CD Enguera

Jornada 25, Regional Preferente Gº III
CD Enguera 2 – 2 L’Olleria CF

L’Olleria CF suma otro punto en su visita al “compañero” de ascenso, el CD Enguera. Ambiente fallero en el Vila Enguera con las gradas llenas de público.

El encuentro empezó con los dos equipos buscando el control del centro del campo, donde no había un dominador claro por lo que ambos conjuntos aprovechaban para crear sus primeras ocasiones de ataque mientras no se “asentaban” en el campo. El primero de los ollerienses llegaba en el minuto 14, obra de Rafa Gil tras un gran pase de Pitu sorteando la última linea defensiva. El desconcierto de los locales se tradujo en otro balón al palo y el segundo que llegaba en el 28′ tras un saque de corner que Dario Sanz aprovechaba para aumentar las distancias. Los ollerienses encarrilaban el encuentro en el que se daban todas las condiciones para llevarse algo más que el punto que (meritoríamente) se consiguió.

En el minuto 30, un penalti pitado a favor de los locales, les daba el “aire que les faltaba” al conseguir acortar distancias y que los volvía a meter en el encuentro. Con el 1-2 se llegó al descanso.

La segunda parte se vió un encuentro diferente. Los locales espoleados por su público aumentaron la intensidad en busca del empate. Cristian Coca (ex-Olleria CF) gozó de varias ocasiones, siendo al final en el 78′ cuando remató en el área el empate a dos para el delirio de la grada. A diez minutos del final, los locales de tenerlo todo perdido ya no se conformaban con el empate, sus aficionados los “empujaban” a por la gesta. Por fortuna los ollerienses supieron aguantar el tirón y se traen otro importante punto para casa.

L’Olleria CF mantiene la distancia de seguridad de 15 puntos con los puestos de descenso ocupando el 9º puesto. La próxima jornada los ollerienses reciben en La Solana a la UE L’Alcudia, cinco puntos por debajo en la tabla clasificatoria.

__________________________________

L’Olleria CF suma un altre punt en la seva visita a “company” d’ascens, el CD Enguera. Ambient faller al Vila Enguera amb les grades plenes de públic.

La trobada va començar amb els dos equips buscant el control del centre del camp, on no hi havia un dominador clar pel que ambdós conjunts aprofitaven per crear les seves primeres ocasions d’atac mentre no es “s’assentaven” al camp. El primer dels ollerians arribava en el minut 14, obra de Rafa Gil després d’una gran passada de Pitu sortejant l’última línia defensiva. El desconcert dels locals es va traduir en una altra pilota al pal i el segon que arribava al 28 ‘després d’un servei de córner que Dario Sanz aprofitava per augmentar les distàncies. Els ollerians encarrilaven la trobada en el qual es donaven totes les condicions per emportar-alguna cosa més que el punt que (meritòriament) es va aconseguir.

Al minut 30, un penal xiulat a favor dels locals, els donava el “aire que els faltava” en aconseguir escurçar distàncies i que els tornava a ficar en el partit. Amb l’1-2 es va arribar al descans.

La segona part es va veure un partit diferent. Els locals esperonats pel seu públic van augmentar la intensitat a la recerca de l’empat. Cristian Coca (ex-Olleria CF) va gaudir de diverses ocasions, sent al final al 78 ‘quan va rematar a l’àrea l’empat a dos per al deliri de la grada. A deu minuts del final, els locals de tenir-ho tot perdut ja no es conformaven amb l’empat, els seus aficionats els “empenyien” a per la gesta. Per fortuna els ollerians van saber aguantar l’estirada i es porten un altre important punt cap a casa.

L’Olleria CF manté la distància de seguretat de 15 punts amb els llocs de descens ocupant el 9è lloc. La propera jornada els ollerians reben a La Solana a la UE l’Alcúdia, cinc punts per davall en la taula classificatòria.