: Inicio » Esports, Portada » CFS l’Olleria, supera amb nota el “examen” per mantenir el liderat

Regional Preferente Sala Grupo I – Jornada 9ª

CFS L’Olleria 6-3 CFS Ayora.

Encuentro que se presumía complicado ante el cuarto clasficado y que superó todas las expectativas.

La primera parte comenzaba como es habitual, los ollerienses manejando el balón por toda la cancha con pases precisos y una perfecta colocación. a los cinco minutos, Javi Ros (4′) y Jose Ortíz (5′), adelantaban a los locales. Dos goles que invitaban al respetable a disfrutar del resto del encuentro como si de un trámite se tratase. Nada más lejos de la realidad.

Los ayorinos intensificaron la presión por todo el campo en un auténtico correcalles provocando la imprecisión en los pases de los locales, de ahí salían vertiginosos contragolpes, y lo peor de todo: faltas para frenar esas perdidas de balón. En el minuto 9, acortaban distancias. Y las faltas se seguían acumulando. (En futbol sala a partir de la 5ª falta, estas se ejecutan como libre directo sin barrera a 9 metros). La sexta falta llegó en el 17′ y la séptima en el 18′, com ambos Ayora daba la vuelta al marcador y se iba al descanso con un 2 a 3 y el público “petrificado” en sus asientos.

Llegaba la segunda parte con el casillero de faltas a cero (sólo se acumulan en cada periódo), y los ollerienses mentalizados para el duro trabajo que tenían que desarrollar ante los ayorenses que estaban ganando la partida, tanto en el campo como en el marcador.

Mover el balón rápido y con precisión, constantes desmarques y evitar que los visitantes sorprendan con otro gol que podía ser letal, a juzgar por como defendían su portería. Mucho trabajo, rotaciones, movimientos para “abrir la lata”, y el premio llegaba en mitad de la segunda parte, David Moreno (30′), conseguía desviar el balón hacía la cepa del poste que empataba la contienda. El esfuerzo estaba dando sus frutos, el público se animaba. Un error arbitral (humano), impedía un avance de dos jugadores sólos hacía la portería de Ayora, al no permitir la ley de la ventaja. Este fué el punto en que la afición “estallaba” convirtiendo el pabellón en una “bombonera griega”, donde el público ya no estaba dispuesto a pasar ni una y empezaba “jugar” la baza del factor campo. Segundos después de la falta, Luis Pastor (35′), llevaba el delirio a la grada al conseguir el cuarto gol.

Cinco minutos para el fina y que Ayora iba a “tirar el resto”, sin portero en los ataques se lanzó a por el empate, los ollerienses más serenos consiguieron dos goles más David Such (38 y 39′), aprovechando el descontrol en la defensa visitante.

Un encuentro de los que hacen afición, y que supone otra inyección de confianza para el equipo que realizó una segunda parte brillante. La victoria mantiene en lo más alto a l’Olleria, que pone siete puntos de distancia con los de Ayora (ahora quintos), también se aprovecha del “patinazo” de l’Alcudia que se pone a tres. Tan sólo Alboraya FS, mantiene su papel de “perseguido implacable” y continúa acechando a los ollerienses a tan sólo un punto.

La próxima jornada CFS l’Olleria repite en La Solana, esta vez frente al 9º clasificado C.F.S. Moixent Emilio Serra. El encuentro se disputará el viernes 29, a las 21 h de la noche.

Encontre que es presumia complicat davant el quart clasficado i que va superar totes les expectatives.

La primera part començava com és habitual, els ollerians manejant la pilota per tota la pista amb passades precises i una perfecta col·locació. als cinc minuts, Javi Ros (4 ‘) i Jose Ortíz (5’), avançaven als locals. Dos gols que convidaven a l’respectable a gaudir de la resta de la trobada com si d’un tràmit es tractés. Res més lluny de la realitat.

Els ayorinos van intensificar la pressió per tot el camp en un autèntic cercavila provocant la imprecisió en les passades dels locals, d’aquí sortien vertiginosos contraatacs, i el pitjor de tot: faltes per frenar aquestes pèrdues de pilota. Al minut 9, escurçaven distàncies. I les faltes es seguien acumulant. (En futbol sala a partir de la 5a falta, aquestes s’executen com a lliure directe sense barrera a 9 metres). La sisena falta va arribar al 17 ‘i la setena al 18’, com els dos Aiora donava la volta a el marcador i s’anava a la mitja part amb un 2 a 3 i el públic “petrificat” en els seus seients.

Arribava la segona part amb el marcador de faltes a zero (només s’acumulen en cada perióde), i els ollerians mentalitzats per al dur treball que havien de desenvolupar davant els ayorenses que estaven guanyant la partida, tant en el camp com en el marcador.

Moure la pilota ràpid i amb precisió, constants desmarcatges i evitar que els visitants sorprenguin amb un altre gol que podia ser letal, a jutjar per com defensaven la seva porteria. Molta feina, rotacions, moviments per “obrir la llauna”, i el premi arribava a la meitat de la segona part, David Moreno (30 ‘), aconseguia desviar la pilota cap a la soca de l’pal que empatava la contesa. L’esforç estava donant els seus fruits, el públic s’animava. Un error arbitral (humà), impedia un avanç de dos jugadors sols feia la porteria d’Ayora, al no permetre la llei de l’avantatge. Aquest va ser el punt en què l’afició “esclatava” convertint el pavelló en una “bombonera grega”, on el públic ja no estava disposat a passar ni una i començava “jugar” la carta de el factor camp. Segons després de la falta, Luis Pastor (35 ‘), portava el deliri a la graderia a l’aconseguir el quart gol.

Cinc minuts per al fina i que Aiora anava a “tirar la resta”, sense porter en els atacs es va llançar a per l’empat, els ollerians més serens van aconseguir dos gols més David Such (38 i 39 ‘), aprofitant el descontrol en la defensa visitant.

Una trobada dels que fan afició, i que suposa una altra injecció de confiança per a l’equip que va realitzar una segona part brillant. La victòria manté al capdamunt a l’Olleria, que posa set punts de distància amb els d’Ayora (ara cinquens), també s’aprofita del “relliscada” de l’Alcúdia que es posa a tres. Tan sols Alboraya FS, manté el seu paper de “perseguit implacable” i continua aguaitant als ollerians a tan sols un punt.

La propera jornada CFS l’Olleria repeteix a la Solana, aquest cop davant el 9è classificat C.F.S. Moixent Emilio Serra. El partir es disputarà el divendres 29, a les 21 h de la nit.