: Inicio » Esports, Portada » CFS L’Olleria torna a liderar en solitari el seu Grup

Regional Preferente Sala Grupo I

jornada 11.

CFS L’Olleria La Vall d’Albaida 6-2 CFS Riba-Roja

Importantisima victoria de CFS L’Olleria en La Solana frente al CFS Riba-Roja, donde los ollerienses se jugaban el liderato. Los locales demostraron que no sufren de vértigo en la tabla clasificatoria, traspasando la “presión” a L’Alcudia que se enfrentaba al tercer clasificado (Alboraya). Destacar el “momentoa clave” del encuentro, que tras empatar el Riba-Roja (10′), los ollerienses pusieron el 4-1 en tan solo tres minutos, del 12 al minuto 15 de la primera parte. Algunos de los goles que fueron espectaculares por su ejecución, y estuvieron repartidos entre cinco jugadores: Javi Ros (5′ y 15′), Rafael Oviedo (12′), Brayan Ramirez (14′), Jose Ortiz (34′) y Jose F. Soler (37′).

La próxima jornada, l’Olleria visitará al penúltimo clasificado, C.F.S. Aliança Quart de Poblet “A”

_______________________

Importantíssima victòria de CFS L’Olleria a La Solana davant el CFS Riba-roja, on els ollerians es jugaven el liderat. Els locals van demostrar que no pateixen de vertigen a la taula classificatòria, traspassant la “pressió” a l’Alcúdia que s’enfrontava a el tercer classificat (Alboraia). Destacar el “momentoa clau” de la trobada, que després d’empatar el Riba-Roja (10 ‘), els ollerians van posar el 4-1 en tan sols tres minuts, de l’12 a minut 15 de la primera part. Alguns dels gols que van ser espectaculars per la seva execució, i van estar repartits entre cinc jugadors: Javi Ros (5 ‘i 15’), Rafael Oviedo (12 ‘), Brayan Ramirez (14’), Jose Ortiz (34 ‘) i Jose F. Soler (37 ‘).

La propera jornada, l’Olleria visitarà a el penúltim classificat, C.F.S. Aliança Quart de Poblet “A”