: Inicio » Esports, Portada » David Tolsà, Campió Autonòmic Júnior Taekwondo, Estela Oltra guanya el Bronze.

Aquest dissabte 20 a la població alacantina de Finestrat es va celebrar el campionat autonòmic de Taekwondo en la categoria júnior, que és classificatori per al campionat d’Espanya que es realitzarà els propers dies 25-26 de maig a Marine d’Or de Castelló. Els nostres competidors van ser, David Tolsà a-45kg i Estela Oltra en-52kg. També en aquesta categoria tenim a Iris Armero, que en aquesta ocasió no va poder competir per lesió. Tant David com Estela, debuten en aquesta categoria.

David tenia tres combats per poder arribar a la final, el primer li tocava al seu amic del Furyo d’Alacant José I. Muñoz (Pepe), que al no presentar va passar David a les semifinals, allà l’esperava Victor Selma l’Olimp de Sedaví, que ja competia l’any passat en aquesta categoria, van fer un bon combat, David guanyava per 8-6, accedint així a la final on leesperaba l”’ favorit” en aquest pes per emportar-se el campionat Cristian Esteve del KTK de València. En una final molt igualada i en un gran combat per part dels dos, el nostre competidor va guanyar per 12-11, guanyant així la medalla d’or que li dóna moltes opcions per anar al campionat d’Espanya, ja que com va passar a l’altra categoria , se la jugaran els dos competidors a la copa.

D’altra banda Estela Oltra havia de fer dos combats per arribar al seu final, on l’esperava la sempre complicada Noelia Redondo de l’Olimp. Estela a la semifinal va competir contra Andrea García del Taekwondo Castelló en un complicat combat, que va dominar Estela en els dos primers assalts, en el tercer remunto la castellonenca, acabant el combat 8-11, dir que Estela està sortint d’una lesió que li mantenia apartada dels entrenaments i competició els últims quatre mesos i no està al 100%, així i tot va guanyar el bronze i també la classificació per a la copa del pròxim 11 de maig.

Desitjar-los molta sort als nostres dos competidors per la copa i així podercontaros seva classificació per al campionat d’Espanya i com no, a veure si repetim l’èxit de l’any passat on Estela Oltra es va proclamar subcampiona d’Espanya en categoria cadet.

També dir que aquesta setmana els nostres competidors de les EEM. de Taekwondo, participaran a la IV lligueta que se celebrarà a Gandia aquest dissabte 27 d’abril on buscaran la classificació per a la gran final, els nostres competidors per aquest dissabte seran, per categories:

-PRECADETES: Raül Tolsà i Marcel Martí.

-CADETS: Borja García, Mohamed i Mireya Giner.

-JUNIOR: David Tolsà i Estela Oltra.

-SENIOR: Davis Ureña, Andrea Oltra i Oscar Salamanca (La Safor, Gandia).