: Inicio » Montaverner, Portada » Montaverner celebra su XVII Volta a peu

Montaverner celebra su XVII Volta a peu.

El pasado sábado 18 de junio Montaverner acogió la XVII edición de la Volta a peu por las calles del municipio. Una carrera que ya está plenamente consolidada y en la que se involucran tanto el Ayuntamiento, como el club de atletismo, asociaciones locales, entidades colaboradoras,multiesport…

A las 18:30h tuvo lugar la carrera de 0,5 km de los Benjamines y en la que participaron 16 niños y niñas, de 8 y 9 años, siendo el ganador de esta Edgar Vidal. A continuación tuvo lugar la de los alevines, de 1km de distancia, y en la que participaron 12 niños y niñas de 11 años y en el que el ganador fue Pablo López. En la carrera de los infantiles, de 3km de distancia y con edades de 12 a 15 años, participaron 12 niños y niñas siendo el ganador Aaron Baena.

A las 19:30h tuvo lugar la carrera general, de 7,2km y en la que participaron 344 corredores. Siendo los primeros en llegar a meta Jordi Ripoll, Nacho Pastor y Fran de la Insua.

En la general femenina las ganadoras fueron Silvia Sarrión, la montavernina Marta Carbó y Reyes Moreno.

________________________

Montaverner celebra la seua XVII Volta a peu.

El passat dissabte 18 de juny Montaverner va acollir la XVII edició de la Volta a peu pels carrers del municipi. Una carrera que ja està plenament consolidada i en què s’involucren tant l’Ajuntament, com el club d’atletisme, associacions locals, entitats col·laboradores, multiesport

A les 18:30h va tenir lloc la cursa de 0,5 km dels Benjamins i en què van participar 16 nens i nenes, de 8 i 9 anys, sent el guanyador d’aquesta Edgar Vidal. A continuació va tenir lloc la dels alevins, d’1km de distància, i en què van participar 12 nens i nenes d’11 anys i en què el guanyador va ser Pablo López. A la cursa dels infantils, de 3km de distància i amb edats de 12 a 15 anys, van participar 12 nens i nenes sent el guanyador Aaron Baena

A les 19:30h va tenir lloc la cursa general, de 7,2km i en què van participar 344 corredors. Sent els primers a arribar a meta Jordi Ripoll, Nacho Pastor i Fran de la Insua. A la general femenina les guanyadores van ser Silvia Sarrión, la montavernina Marta Carbó i Reyes Moreno.