: Inicio » Esports, Portada » “Les llàgrimes de Sant Llorenç” aquest dijous

Ajuntament de l’Olleria 09082023

A causa de les altes temperatures la caminada FAMILIAR “Les llàgrimes de Sant Llorenç” de demà 10 d’agost es retrasa a les 20:00 h.

Recordeu que la eixida serà des de la Casa Heretat del Salido. Podeu consultar ací la ubicació: https://goo.gl/maps/Jjuuh9e1cLEeUJyx5

En la jornada es durà a terme activitats divertides i participatives per als menuts amb una xerrada familiar audiovisual d’astronomia, un taller de coets amb materials reciclats i un taller de construcció d’un planetari.

A continuació hi haurà temps lliure per a sopar i, per finalitzar la vetlada, una ruta senderista guiada de baixa dificultat junt a un astrònom expert per observar les perseides.

A més, des del “Taller d’Ocupació Heretat del Salido 3” s’ha creat un nou mirador, que rep el nom de “Mirador de les estreles” i unes escales per a accedir. També s’han creat diversos punts de senyalització amb pintura fluorescent per a garantir la seguretat de la ruta nocturna.

Recorda que serà necessari portar aigua, sopar, calçat adequat, llum i roba d’abric

.


—-
A causa de las altas temperaturas la caminata FAMILIAR “Las lágrimas de Sant Llorenç” de mañana 10 de agosto se retrasa a las 20:00 h.

Recordad que la salida será desde la Casa Heretat del Salido. Podéis consultar aquí la ubicación: https://goo.gl/maps/Jjuuh9e1cLEeUJyx5

En la jornada se llevará a cabo actividades divertidas y participativas para los pequeños con una charla familiar audiovisual de astronomía, un taller de cohetes con materiales reciclados y un taller de construcción de un planetario.

A continuación habrá tiempo libre para cenar y, para finalizar la velada, una ruta senderista guiada de baja dificultad junto a un astrónomo experto para observar las perseidas.

Además, desde el “Taller de Ocupación Heredado del Salido 3” se ha creado un nuevo mirador, que recibe el nombre de “Mirador de las estrellas” y unas escaleras para acceder. También se han creado varios puntos de señalización con pintura fluorescente para garantizar la seguridad de la ruta nocturna.

Recuerda que será necesario llevar agua, cena, calzado adecuado, luz y ropa de abrigo.

© 2023 Portal de L'Olleria digitalcef.com