: Inicio » Esports, Portada » III Festa de l’Esport de L’Olleria

L’Ajuntament de L’Olleria, a través de la regidoria d’Esports, ja té tot preparat per a celebrar un any més la III Festa de l’Esport, l’esdeveniment esportiu municipal més important de l’any que dona la benvinguda una edició més a l’estiu i que va dirigit a tots els veïns i veïnes. 

Es tracta d’una nova jornada on les associacions i agrupacions esportives locals seran les protagonistes i oferiran a la població els seus serveis amb diverses disciplines durant la vesprada i nit del pròxim divendres, 21 de juny, al poliesportiu municipal.

Les competicions començaran a les 17:00 hores a la pista de pàdel amb el Torneig de Pàdel Americà de 2ª, 3ª i 4ª categoria organitzat pel Club Pàdel L’Olleria i Mr. Pàdel L’Olleria. Seguidament al Pavelló de La Solana, les Escoles Esportives Municipals de Gimnàstica Rítmica i Taekwondo duran a terme una exhibició. 

Per part de L’Olleria CF, a les 18:00 hores al camp de gespa artificial començaran els Campionats 3×3 de Futbol en les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví, mentre que a les 18:20 hores, des de l’Acadèmia de Ball Bambú oferiran una exhibició de Ball Modern al Pavelló de La Solana.

A les 18:30 hores, la piscina d’estiu acollirà el Triatló Social Infantil i Adult pel Club Triatló 3 Reptes L’Olleria, i la pista d’atletisme, les olimpíades atlètiques infantils i l’acte de cloenda de l’Escola d’Atletisme del Club d’Atletisme de L’Olleria.

Els campionats de la III Festa de l’Esport continuaran a les 19:00 hores a la Sala Polivalent de La Solana amb el partit nacional i els partits oberts de Tennis-Taula organitzats pel Club Tennis-Taula de L’Olleria, i a les 19:30 hores al Frontó municipal amb el Torneig d’Escacs i partida simultània amb Luis Engo i Sergio Soler de la mà del Club d’Escacs de L’Olleria. 

Pel part del Club Ciclista de L’Olleria organitzaran la volta ciclista popular de 16-18 km des de la zona del pàrquing del pavelló a les 19:30 hores, i Contra el Càncer L’Olleria, la seua caminada saludable de 5-6 km. A la mateixa hora, L’Olleria FS també celebrarà diversos partits entre Prebenjamins, Benjamins i Veterans al pavelló.

L’Escola de Bàsquet L’Olleria tornarà a dur a terme per tercer any consecutiu el 3×3 de bàsquet “Vila de L’Olleria” a les 20:00 hores a la pista esportiva exterior. A les 20:15 hores, des de la zona pàrquing, el Club d’Atletisme iniciarà la seua popular volta a peu de 7-8 km, i a les 20:30 hores, Jojo’s Trail de L’Olleria, el seu trail running eixida a poqueta nit de 10 km i 400 metres D+.

L’Associació de Vòlei Mixte de L’Olleria jugarà a les 22:00 hores els partits oberts al públic a les al pavelló, i l’Associació Amics del Rebotet tancarà la gran jornada esportiva amb els partits d’exhibició de 19:00 a 01:30 hores.

A més de totes les activitats, els esportistes tindran accés gratuït a la piscina municipal d’estiu durant la jornada i les instal·lacions comptaran amb servei d’ambulància.

El regidor de l’àrea, Daniel Semper, destaca la importància de la col·laboració amb les agrupacions esportives locals: “Des de l’Ajuntament continuem recolzant als clubs i associacions del municipi per a que puguen oferir els seus serveis als esportistes i aficionats amb l’objectiu de potenciar l’esport”. 

“Esperem que tots els veïns i les veïnes de L’Olleria i aficionats de l’esport gaudeixen d’una gran vesprada i nit d’una manera saludable i divertida”, ha finalitzat Semper. 

El Ayuntamiento de L’Olleria, a través de la concejalía de Deportes, ya tiene todo preparado para celebrar un año más la III Festa de l’Esport, el acontecimiento deportivo municipal más importante del año que mujer la bienvenida una edición más en verano y que va dirigido a todos los vecinos y vecinas. 

Se trata de una nueva jornada donde las asociaciones y agrupaciones deportivas locales serán las protagonistas y ofrecerán a la población sus servicios con varias disciplinas durante la tarde y noche del próximo viernes, 21 de junio, al polideportivo municipal.

Las competiciones empezarán a las 17:00 horas a la pista de pádel con el Torneo de Pádel Americano de 2ª, 3ª y 4ª categoría organizado por el Club Pádel L’Olleria y Mr. Pádel L’Olleria. Seguidamente al Pabellón de La Solana, las Escuelas Deportivas Municipales de Gimnasia Rítmica y Taekwondo llevarán a cabo una exhibición. 

Por parte de L’Olleria CF, a las 18:00 horas en el campo de césped artificial empezarán los Campeonatos 3×3 de Fútbol en las categorías Prebenjamí, Benjamín y Alevín, mientras que a las 18:20 horas, desde la Academia de Baile Bambú ofrecerán una exhibición de Baile Moderno al Pabellón de La Solana.

A las 18:30 horas, la piscina de verano acogerá el Triatlón Social Infantil y Adulto por el Club Triatlón 3 Reptes L’Olleria, y la pista de atletismo, las olimpiadas atléticas infantiles y el acto de conclusión de la Escuela de Atletismo del Club de Atletismo de L’Olleria.

Los campeonatos de la III Festa de l’Esport continuarán a las 19:00 horas en la Sala Polivalente de La Solana con el partido nacional y los partidos abiertos de Tenis-Mesa organizados por el Club Tenins-Taula de L’Olleria, y a las 19:30 horas al Frontón municipal con el Torneo de Ajedrez y partida simultánea con Luis Engo y Sergi Soler de la mano del Club de Ajedrez de L’Olleria. 

Por el parto del Club Ciclista de L’Olleria organizarán la vuelta ciclista popular de 16-18 km desde la zona del parking del pabellón a las 19:30 horas, y Contra el Cáncer L’Olleria, su caminata saludable de 5-6 km. A la misma hora, L’Olleria FS también celebrará varios partidos entre Prebenjamines, Benjamines y Veteranos en el pabellón.

La Escuela de Baloncesto L’Olleria volverá a llevar a cabo por tercer año consecutivo el 3×3 de baloncesto “Vila de L’Olleria” a las 20:00 horas a la pista deportiva exterior. A las 20:15 horas, desde la zona parking, el Club de Atletismo iniciará su popular vuelta a pie de 7-8 km, y a las 20:30 horas, Jojo’s Trail de L’Olleria, su trail running salida al anochecer de 10 km y 400 metros D+.

La Asociación de Voleibol Mixto de L’Olleria jugará a las 22:00 horas los partidos abiertos al público a las al pabellón, y la Asociación Amics del Rebotet cerrará la gran jornada deportiva con los partidos de exhibición de 19:00 a 01:30 horas.

Además de todas las actividades, los deportistas tendrán acceso gratuito a la piscina municipal de verano durante la jornada y las instalaciones contarán con servicio de ambulancia.

El concejal del área, Daniel Semper, destaca la importancia de la colaboración con las agrupaciones deportivas locales: “Desde el Ayuntamiento continuamos apoyando a los clubes y asociaciones del municipio para que puedan ofrecer sus servicios a los deportistas y aficionados con el objetivo de potenciar el deporte”. 

“Esperamos que todos los vecinos y las vecinas de L’Olleria y aficionados del deporte disfruten de una gran tarde y noche de una manera saludable y divertida”, ha finalizado Semper. 

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com