: Inicio » Montaverner, Portada » Montaverner: I Fira de la Salut Intergenaracional

MONTAVERNER ORGANITZA LA I FIRA DE LA SALUT INTERGENERACIONAL.

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Montaverner ha organitzat per al diumenge 23 de juny la I Fira de la Salut Intergeneracional de Montaverner amb l’objectiu de reconèixer a les entitats, associacions i col·lectius que treballen per la salut i donar a conèixer les seues activitats. L’esdeveniment tindrà lloc a l’espai polivalent “la granaïna” a partir de les 9 del matí i fins les 14h.

S’instal·laran llocs informatius on s’exposaran les diferents accions però també hi haurà tallers i activitats de caràcter lúdic i esportiu per a totes les edats relacionades amb la promoció de la salut i la participació. La Fira obrirà a les 9h, a les 9:30h tindrem gimnàstica de manteniment amb Laura i a les 10h Zumba kids amb Loli. A les 10:30h hi haurà un taller de RCP per a xiquets i xiquetes. A les 12:30h seguirem amb un taller de risoteràpia.

A més, comptarem amb els estands següents: -Associació contra el càncer que tindrà una paradeta de sucs naturals, tostadetes i aigua per poder esmorçar. -Juanlu Tormo que farà entrenament funcional individualitzat així com de salut corporal. -Blanca Tormo; podologia. -Maria Requena; fisioteràpia. -Jorge López i sanitaris; tensió arterial i diabetes. -Nadia García; dietètica i nutrició. -Majo Navalón; estimulació cognitiva. -Cardiovital Casanova; simulacre i pràctica RPC (Amb Creu Roja i Juniors). -Voluntariat de Creu Roja -Vera “Siempre a tu lado”. -AMPA Doctor Esplugues; APP GVA Salut i venda de polseferes per al desfibril.lador. -Isabel i Lidia; hidratació. -Mesa intersectorial de salut. -Biblioteca; lectures i menjars saludables -Festers de Sant Blai; rifa de productes saludables Amb l’animació de DJ Santa.

Per a Gloria Soriano, Regidora de Sanitat, “esta cita té com a objectiu fonamental la promoció de la salut i els hàbits de vida saludable, amb vista a una vida activa, mitjançant el desenvolupament d’activitats de caràcter divulgatiu, informatiu i de conscienciació. Des de l’Ajuntament volem agrair a tots els col·laboradors, associacions, professionals de la salut per voler compartir el seu coneixement i experiència amb tot el poble i aquells que ens visiten».

© 2024 Portal de L'Olleria digitalcef.com