: Inicio » Esports, Portada » David Tolsá, bronze campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana 25-26 de maig i a Marina d’Or (Castelló), es va celebrar els Campionats d’Espanya Cadet per Clubs i Junior per autonomies. Com ja va sent costum del nostre poble varen participar dos components de les EEM de Taekwondo, Mireya Giner,en el cadet i David Tolsà en Junior.

Per començar el cap de setmana de competicions, va ser Mireya Giner en prendre la iniciativa el dissabte. Per a Mireya no va ser el seu dia ja que va perdre el seu primer combat contra la alacantina Ariana Muñoz per 8-4, no tenint Mireya cap opció de poder guanyar.

Diumenge 26 i després de quedar campió autonòmic i de copa junior, va aplegar el torn a David, que debutava en aquesta categoria, Tolsà va arribar amb moltes ganes a aquest campionat i llevar-se la espineta del any passat, que després de classificar-se per al campionat d’Espanya cadet, no va participar per lesió.

Tenia tres combats per quedar campió, el primer li tocà el gallec Mario Brenilla, que ja va participar l’any passat en aquest mateix campionat, li guanya David en un ajustat però merescut 18-16, com es veu al marcador, va ser un combat en el que David ho va posar tot per endur-se la victòria i arribar a semifinals. Allí l’esperava el madrileny i campió d’Espanya Junior 2012, Jorge Canales. Va ser un autèntic espectacle aquest combat,ja que tant el debutant com el campió vam posar tot el que tenien que posar per endur-se la semifinal i optar al campionat, que classificava per al Europeu. Va ser un combat en el que David se’l va posar difícil al campió, sorprenent a tot el mon, Jorge va tirar de veterania en aqueta categoria i guanyà a David pel també ajustat marcador de 6-4, i així David s’endugué la mes que merescuda medalla de Bronze que l’acredita com a tercer d’Espanya en categoria junior.

ENHORABONA a David,pel seu tercer lloc i també a Mireya, perquè la participació en aquet tipus de campionats no es gens fàcil i se esta demostrant el gran nivell que hi ha en Taekwondo ací al nostre poble, l’Olleria.

Ara queda pensar i concentrar-se per als dos campionats que ens queden. Aquesta setmana, dissabte dia 1 a l’ Alcudia, la Copa de Campions, on tinguem classificat a gran part de l’equip en el que hi ha molt bona expectativa i el dissabte 29 en Alfás del Pi  el  II Open Internacional de València.