: Inicio » Esports, Portada » Un altra medalla per al Taekwondo de L’Olleria.

Aquest cap de setmana 20-21 i 22 de desembre, es va celebrar a la població Castellonenca de Oropesa del Mar al complex Marina d’Or el Campionat d’Espanya per Clubs. Encara que els resultats no van ser els esperats, varem aconseguir un meritori tercer lloc per part de Oscar Salamanca.

Cinc van ser els competidors del Taekwondo del nostre poble que van participar en aquest campionat. Dissabte 21 de matí, en la categoria Cadet, va participar Mireya Giner que va caure en primera ronda contra la representant gallega Ainoa Garca per un marcador de 3-6. Per la vesprà va arribar el torn a la categoria reina els mes majors, la categoria Absoluta on participaven Andrea Oltra i Oscar Salamanca. Andrea en primera ronda va competir contra la representant catalana Clara Gracia, Andrea no va poder fer res contra la campiona catalana, en un combat molt renyit i Andrea intentant-ho fins el final peleant i amb molta ‘’garra’’, encara que el marcador no ho reflecteix, va perdre per 1-8, una derrota que va saber a victòria per a Andrea i tots els seus. Per a Oscar va ser tot el contrari, després de guanyar al representant del gimnàs de Bilbao i de la selecció Junior Kevin Bonachera per 5-2 , va arribar a quarts de final contra el català Hector Maldonado guanyant-li en el punt d’or, passant així a les semifinals on l’esperava també el català i campió de Catalunya Alan de la Rocha, va ser un combat molt igualat, tant que, van arribar al temut punt d’or, on Oscar va perdre però va aconseguir la medalla de Bronze i tercer d’Espanya.

El diumenge 22 va arribar el torn dels Juniors, Iris Armero i David Tolsà. Iris en primera ronda va perdre contra la mes que coneguda competidora del club Taekwondo Olimpo de Sedaví Bàrbara Plaza, Iris no va poder superar les envestides de Bàrbara i va acabar perdent. David estrenava pes  -51 on els competidors li passen com a mínim un pam, en octaus de finals li esperava el català Jaume Torrens, David en molt d’esforç el va superar en el punt d’or, però la mala sort i el esforç fet, va suposar que David es lesionaria  i no poguera fer els quarts de final aconsellat  pel metge.

Dir que, aquest campionat a crescut al llarc dels anys, demostrance en este al haver 1800 competidors de un gran nivell, entre ells campions d’Espanya, Europa i del Món.

Enhorabona a tot l´equip de Competició, Equip de tècnics i com no als pares i mares que aguanten hores i hores dins dels pavellons i recórrer la comunitat de nord a sud de la nostra Comunitat i part d’Espanya.

Ara a esperar el difícil començament  d’any on en gener es juguem la participació dels Campionats d’Espanya Junior i Absolut, que es celebraran en el mes de Febrer.

Desde l’equip de competició de Taekwondo i de tota la família Taekwondista  desitgem al poble de l’Olleria uns BONS NADALS i un MILLOR ANY 2014.