: Inicio » Esports, Portada » Remuntada i victòria dels Juvenils en Càrcer

L’equip Juvenil, únic equip de l’Escola que jugava com a visitant aquest cap de setmana, va remuntar un marcador en contra de 2-0 al descans. El que va passar als vestidors no ho sabem, però és cert que els deixebles de Cala i Hector van afrontar la segona part de forma totalment diferent i van capgirar un marcador advers, guanyant finalment per 2 – 3 en el difícil camp del Càrcer.

Esperem que siga un punt d’inflexió i a partir d’ara mateix, comencen una línia ascendent que els aprope a les primeres posicions.

La resta de partits es van disputar al camp de gespa artificial de l’Olleria, pel matí el Futbol 8 va tindre el seu protagonisme amb un gran ambient al poliesportiu. Del quadruple enfrontament contra l’Albaida, tan sols els Benjamins ‘A’ van empatar i la resta van perdre amb partits molt equilibrats.

Per la vesprada, el torn va correspondre al Futbol 11, així els Infantils van empatar a un gol contra l’Aiorense i els Cadets van perdre contra el mateix rival.

Jornada intensa al nostre camp i resultats per a tots els gustos…. i la festa del Futbol base contínua cada cap de setmana.