Encara que serà el dia 2 quan comencen les activitats comercials de forma oficial, l’empresa cervesera, situada en el Carrascot, presenta el seu primer producte, una cervesa artesanal a l’estil Baviera, el toc d’artesania se’l dóna la combinació de romer i mel, que es perceben en la seua primera presa, i una combinació d’espècies, que són les que atorguen l’última nota fruitera, Està eleborada amb rent d’ordi i una quantitat no revelada de blat. La cervesa tindrà prou cos, perquè es tracta d’una triple malta.
L’únic inconvenient que ens anem a trobar amb esta cervesa, ens explica el Sr. Albiñana, gerent de l’empresa, és que no és una cervesa per a beure directament de la botella, com habitalmente es fa amb la lager (les comercials que sol haver-hi en totes parts) , requerix d’una copa o got de boca ampla, ja que no és tan diluïda com les habituals. És una cervesa ideal per a acompanyar una paella.
La presentació es realitzarà a partir de les 12 del matí en el Ravalet, amb la marca Xirivilli, per a la qual cosa l’empresa hi ha disposat uns quants barrils. La degustació de mostres serà gratuïta fins a fi d’existències.
a las00:01 del 29 de diciembre, ya podemos decir………..