: Inicio » Esports, Portada » Balanç positiu per al Futbol base de l’Olleria

Tornava el Futbol 8 al Poliesportiu de l’Olleria, coincidint amb Sant Antoni, i els resultats van ser molt positius. Així, els Alevins entrenats per Jose Xurri van guanyar de forma clara i amb moments de gran nivell a un rival difícil com el Bocairent per 3 – 0 , el mateix contrincant per als Alevins de Casanova que van empatar un partit molt disputat i van fer mèrits suficients per haver aconseguit una victòria, l’empat a un al marcador no reflexa l’ocorregut al terreny de joc.

Els Benjamins de Julian i Javi van començar perdent el partit, però l’Almansa no va ser un rival complicat i el resultat final de 7 – 1 resumeix la diferència entre els dos equips.

Molt emocionant l’encontre disputat pels Benjamins de Patxi que van aconseguir empatar a tres, en els últims minuts del partit amb un gran esforç i amb alternatives al marcador, un equip que ens donarà moltes alegries en un futur no molt llunyà.

Els equips de Futbol 11 van actuar com a visitants en una jornada marcada i condicionada per les lesions dels porters del Juvenil (Carlos) i Cadet (Carles), el jugador de camp Vadillo va subsituir al primer i Arnau (porter de l’Infantil) al segón, tenint els dos una destacada actuació, així com Santi amb els Infantils de Jordi i Belem, que van empatar a un, en el difícil camp del Moixent, mostrant una ambició en els últims moments del partit que hagués pogut variar el marcador.

Les baixes de l’equip entrenat per Sergi i Elvis, no es van notar en la primera part on l’únic gol local va ser en els últims instants de la mateixa, els quatre gols  rebuts en la reanudació no enmascaren el bon treball de l’equip Cadet ja que s’enfronatven al Moixent, líder del grup.

Per finalitzar, els Juvenils d’Hèctor i Cala jugaven en el camp del Benigànim, partit de maxima rivalitat, que va acabar amb un resultat positiu per als nostres de 0 – 2 , on cal destacar la seua gran primera part.