: Inicio » Esports, Portada » Futbol base l’Olleria, el color fluor substitueix al roig i blanc

Si la setmana passada tots els equips de l’Escola jugaven com a locals, aquesta tots ho han fet com a visitants i menys l’equip Juvenil que va guanyar en Llutxent per 0-4 al marcador, la resta va jugar en la veïna localitat de Canals.

La coincidència del color roig en els equipatges va fer que els nostres jugaren amb la segona equipació de color fluor. Dels quatre enfrontaments de Futbol 8 , tan sols van guanyar per 1- 3 els Benjamins “B” en un dels millors partits de la temporada i amb empat a tres va concloure el partit dels Benjamins “A” que continuen líders i sense perdre cap partit.

Els dos equips Alevins van perdre de forma clara i no van tindre el seu millor dia contra els seus respectius rivals que van ser superiors.

En Futbol 11, els Cadets amb moltes baixes i amb dos jugadors infantils en l’equip inicial, no van tindre opcions contra el lider del grup que va demostrar la seua qualitat i el per què de la seua classificació. Per últim, els Infantils van tindre clares oportunitats en els minuts incials, però la segona part va ser del rival i el partit va finalitzar amb un marcador d’empat a zero.