: Inicio » Educación y Salud, Portada » CEIP Isabel la Católica: Una dulce forma de celebrar el día del libro.

 CEIP Isabel la Católica, 23 de abril de 2016

Estimats lectors i lectores, aquesta és una història com puga ser una altra, sols es tracta de deixar volar la nostra imaginació. Però per a la nostra companya i «escriptora» Maria Albuixech és una història especial i dedicada als seus fills. I hui el Cicle d’Infantil hem pogut gaudir de la seua animació lectora, ens ha contat el conte de L’ABELLETA MARIETA, una curiosa abelleta que volia aprendre moltes coses igual que els xiquets i xiquetes de l’escola.
Al mateix temps, ens ha contat quina és la tasca de les abelles i per supost els nostres alumnes i alumnes han assaborit la mel dolça de Marieta. Després, de la seua capsa màgica han eixit punts de llibres per a cadascú, i per finalitzar aquest lúdica vesprada, l’abelleta ens ha convidat a maquillar-se ana graciosa abelleta.
Maria ens ha contat la finalitat d’aquesta aventura literaria,  ha publicat aquest llibre il.lustrat per la germana d’una companya nostra, Patricia Pastor, per tal de destinar els beneficis de la seua venda a #ElJardínDeMiHospi de La Fe de Valencia. Una forma educativa i molt enriquidora de col.laborar en la construcció d’un nou jardí.
Gràcies Maria per compartir aquesta experiència i regalar-nos aquest conte en primera persona!!!

© 2016 Portal de L'Olleria digitalcef.com