: Inicio » Deportes, Portada » EMFB L’Olleria: importantes victórias en esta jornada

emfb L’Olleria, 28 de noviembre de 2016

Una semana más, el fútbol base de l’Olleria no para y en esta jornada marcada por las bajas temperaturas se han dado unos resultados más que positivos. Respecto al fútbol 11, los Infantiles y Cadetes actuaban como locales, consiguiendo una trabajada victoria contra el Llutxent. Los discípulos de Jose Xurri, que después de unas semanas dubitativos, vuelven a mostrar ese nivel alto y competitivo de inicio de temporada. No tuvieron la misma suerte los niños de Sergio que perdieron, ni los Juveniles de Jordi que no tuvieron su mejor día.

A excepción de un equipo, el resto de representantes de Fútbol 8 ganaron sus respectivos partidos, actuando todos ellos como visitantes, valorando aún más estos resultados. Empezando por los Querubines de Elvis, que ganaron en Agullent, siguiendo con el buen juego y marcadores favorables, también destacar las victorias de los dos equipos Benjamines (en Ayora y Canals): uno para continuar en las primeras posiciones y el otro para romper la dinámica negativa de los últimos partidos y aumentar la autoestima de sus jugadores.

Los Alevines de Patxi consiguieron la goleada de la jornada en Canals el domingo por la mañana y muy helado por cierto, que no fue impedimento para que jugaran uno de los mejores encuentros de la temporada.
________________________________________

Una setmana més, el futbol base de l’Olleria no para i en esta jornada marcada per les baixes temperatures s’han donat uns resultats més que positius. Respecte al futbol 11, els Infantils i Cadets actuaven com a locals, aconseguint una treballada victòria contra el Llutxent els deixebles de Jose Xurri, que després d’unes setmanes dubitatius, tornen a mostrar eixe nivell alt i competitiu d’inici de temporada. No van tindre la mateixa sort els xiquets de Sergio que van perdre, ni els Juvenils de Jordi que no van tindre el seu millor dia.

A excepció d’un equip, la resta de representants de Futbol 8 van guanyar els seus respectius partits, actuant tots ells com a visitants, valorant encara més estos resultats. Començant pels Querubins d’Elvis, que van guanyar en Agullent, seguint amb el bon joc i marcadors favorables, també destacar les victòries dels dos equips Benjamins (en Aiora i Canals) : un per continuar en les primeres posicions i l’altre per trencar la dinàmica negativa dels últims partits i augmentar l’autoestima dels seus jugadors. 

Els Alevins de Patxi van aconseguir la golejada de la jornada en Canals, diumenge pel matí i molt gelat per cert, que no va ser impediment per a que jugaren un dels millors encontres de la temporada.

© 2016 Portal de L'Olleria digitalcef.com