: Inicio » Deportes, Portada » Triangular de prebenjamines de Futbol Sala en el Pabellón de La Solana

Equip de les escoles de L´Olleria Futbol Sala.

EEM Futbol Sala l’Olleria, 23 de gener de 2017

El pasado domingo 22 de enero se realizó el tercer triangular en categoría prebenjamín en l’Olleria, organizado por l’Olleria Fútbol Sala y los equipos invitados fueron: Carmelo Ripoll y Vicent Gironés dos equipos de la población de Ontinyent.
Los tres partidos de este torneo fueron muy divertidos para la gente que se desplazó a la nuestro municipio para ver en directo a los niños, que son el futuro del fútbol sala en l’Olleria y la Vall d’Albaida. Todos los partidos fueron muy disputados y dos de los tres resultados terminaron muy ajustados.
Pero como siempre lo más importante y lo que más valoramos es el crecimiento de los niños y niñas en este deporte, que disfrutaron y pasaron un buen rato era el objetivo numero uno del triangular por eso creemos que fué un éxito.

resultados:

Carmelo Ripoll 5-6 l’Olleria f.s.
Vicente Girones 1-5 Carmelo Ripoll
L’Olleria f.s. 3- 2 Vicente Girones

Clasificación final: 1º L’Olleria f.s. , 2º Carmelo Ripoll, 3º Vicente Girones.

___________________________________

Diumenge passat 22 de gener es realitzá el tercer triangular en categoria prebenjamí en l´Olleria, organitzat per l´Olleria futbol sala i els equips convidats van ser: Carmelo Ripoll i Vicent Gironés dos equips de la població d’Ontinyent.

Els tres partits d’este torneig van ser molt divertits per a la gent que es va desplaçar a la nostre municipi per a veure en directe als xiquets, que són el futur del futbol sala en l´Olleria i la Vall d´Albaida. Tots els partits van ser molt disputats i dos dels tres resultats van acabar molt ajustats.

Pero com sempre lo mes important i lo que mes valorem es el creiximent dels xiquets i xiquetes en aquest esport, que gaudiren i passaren una bona estona era el objetiu numero 1 del triangular per aixo creguem que va ser un exit.

Resultats:

-L´Olleria f.s. -6- Carmelo Ripoll -5-

-Carmelo Ripoll -5- Vicent Girones -1-

-Vicent Girones -2- L´Olleria f.s. -3-

Classificació final: 1er L´Olleria f.s. , 2on Carmelo Ripoll, 3er Vicent Girones.

 

 

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com