: Inicio » Noticias, Portada » Comienza el asfaltado de diversas calles que estaban muy deterioradas

Ajuntament de l’Olleria, 26 de gener de 2017

Esta semana han comenzado el asfaltad en varias calles del casco urbano que son muy transitadas, y que estaban muy deterioradas. Concretamente se está asfaltando en la calle de la Font Nova y la calle de San Felipe, que es la que sube al colegio Sanchis Guarner, además de varias puntas de calle. «Hemos empezado para asfaltar las calles más transitadas, los más deteriorados, y hasta donde nos llega el remanente de dinero que teníamos el año pasado, pero nuestra idea es cada año ir asfaltando su demás. El criterio, al igual que ahora, es su estado y que sean de paso para mucha gente del pueblo «, explica Enrique Such, Concejal de Servicios del Ayuntamiento de l’Olleria.

«El asfalto que está rascándose las calles también se está reutilizando para arreglar algunos caminos, «estamos intentando sacar partido a todo para intentar mejorar nuestro pueblo y conseguir que cada vez esté más bonito, y que la gente de Ollería tenga el pueblo que realmente se merece «, afirma Enrique Such.

A finales de semana, a muy tardar a principios de la otra está previsto que se acaban los trabajo.

___________________________________

Esta setmana han començat a asfaltar-se diversos carrers del casc urbà que són molt transitats, i  que estaven molt deteriorats. Concretament està  asfaltant-se el carrer de la Font Nova i el carrer de Sant Felip, que es el que puja al col·legi Sanchis Guarner, a més de varies  puntes de carrer. “ Hem començat per  asfaltar dels carrers més transitats, els més deteriorats, i fins on ens arriba el remanent de diners que teníem de l’any passat, però la nostra idea és cada any anar  asfaltant-ne altres. El criteri, al igual que ara, és el seu estat i que siguen de pas per a molta gent del poble”, explica Enric Such, Regidor de Serveis de l’Ajuntament de l’Olleria.

L’asfalt que està rascant-se dels carrers també està reutilitzant-se per a arreglar alguns camins, “ estem intentant traure-li partit a tot per intentar millorar el nostre poble i aconseguir que cada vegada estiga més bonic, i que la gent de l’Olleria tinga el poble que realment es mereix”, afirma Enric Such.

La setmana, a molt tardar a principi de l’altra està previst que s’acaben els treball.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com