: Inicio » Deportes, Portada » Los Querubines siguen imparables

EEM Futbol Base L’Olleria, 13 de febrer de 2017

Una vez más, la nota positiva de la jornada han sido los Querubines que ganaron al Muro en el Polideportivo de l’Ollería e hicieron un gran partido. Los niños entrenados por Elvis y ayudado por Félix, no pueden competir a nivel federativo, pero cada semana que disputan un partido amistoso lo hacen con una intensidad y concentración dignos de admirar, mostrando una gran progresión desde el inicio de la temporada.

También cabe destacar las victorias de los Cadetes contra el San Roque de Alcoy por 4- 1 y los Benjamines de Casanova en Xàtiva contra el Plus por 1-5, con esta victoria y la de Ontinyent vuelve a estar con serias opciones de estar en los puestos de cabeza de la clasificación. Por otra parte, y en los minutos finales, los Infantiles de Sergio acabaron empatando un partido que iban ganando y tenían totalmente controlado, una lástima.

El resto de equipos no tuvieron suerte y animarles a seguir trabajando, que ya llegarán los resultados.

_________________________________

Una vegada més, la nota positiva de la jornada han estat els Querubins que van guanyar al Muro en el Poliesportiu de l’Olleria i van fer un gran partit. Els xiquets entrenats per Elvis i ajudat per Fèlix, no poden competir a nivell federatiu, però cada setmana que disputen un partit amistós ho fan amb una intensitat i concentració dignes d’admirar, mostrant una gran progressió des de l’inici de la temporada.

També cal destacar les victòries dels Cadets contra el Sant Roc d’Alcoi per 4- 1 i els Benjamins  de Casanova en Xàtiva contra el Plus per 1 – 5 , amb aquesta victòria i la d’Ontinyent torna a estar amb serioses opcions d’estar en els llocs capdavanters de la classificació. Per altra banda, i en els minuts finals, els Infantils de Sergio van acabar empatant un partit que anaven guanyant i tenien totalment controlat, una llàstima.

La resta d’equips no van tindre sort i animar-los a seguir treballant, que ja arribaran els resultats.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com