: Inicio » Deportes, Portada » Pleno de victorias para el fútbol 8

EEM Futbol l’Olleria, 19 de febrer de 2017

Jornada muy positiva para los equipos de Fútbol 8 de la Escuela, así los Alevines A y Benjamines A ganaron cómodamente en el Olímpic de Xátiva. Ante el Bocairent, los Alevines de Belen y Lidia hicieron un gran partido y también consiguieron la victoria, todos ellos actuaban como locales.
Del mismo modo, como visitantes en Aielo los Querubines y en Muro los Prebenjamines, se alzaron con la victoria, teniendo en cuenta que los Benjamines B descansaban en la Liga, podemos considerar esta jornada como exitosa y pletórica para todos nuestros representantes de Fútbol 8.
En Fútbol 11 cabe destacar la goleada de los Cadetes en Alcoy contra el Vedruna, en una primera parte flojita; no tuvieron recompensa en el resultado los Infantiles y Juveniles en Xàtiva y Moixent respectivamente, no podemos bajar los brazos y debemos seguir luchando para revertir esta situación. Muchos ánimos !!!

______________________

Jornada molt positiva per als equips de Futbol 8 de l’Escola, així els Alevins A i Benjamins A  van guanyar còmodament a l’Olímpic de Xàtiva. Davant el Bocairent, els Alevins de Belen i Lidia van fer un gran partit i també van aconseguir la victòria, tots ells actuaven com a locals.

De la mateixa manera, com a visitants en Aielo els Querubins i en Muro els Prebenjamins, es van alçar amb la victòria, tenint en compte que els Benjamins B descansaven en la Lliga, podem considerar esta jornada com exitosa i pletòrica per a tots els nostres representants de Futbol 8.

En Futbol 11 cal destacar la golejada dels Cadets en Alcoi contra el Vedruna, en una primera part fluixeta; no van tindre recompensa en el resultat els Infantils i Juvenils en Xàtiva i Moixent respectivament, no podem baixar els braços i hem de seguir lluitant per a revertir esta situació. Molts ànims !!!

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com