: Inicio » Educación y Salud, Portada » Los escolares ponen la nota de carnaval en l’Olleria.

CEIP Isabel La Católica, 28 de febrer de 2017

Un buen día para disfrutar de CARNAVAL !!!
Lunes 27 de febrero, las calles de nuestro pueblo por fin se pudieron llenar de disfraces, risas, música, carteles, saludos y agradecimientos de los niños y niñas de L’Olleria. El desfile de los más pequeños de La «Escoleta», del Sanchis Guarner y de Isabel la Católica fué un acto que todas las familias y vecinos del pueblo disfrutaron con orgullo.
Este año, para nuestra escuela Isabel la Católica, ha sido emblemático el tema «LA VUELTA AL MUNDO», es por ello que todos los disfraces se han centrado en valorar y respetar los valores inherentes a las diferentes culturas para contribuir a la paz del mundo. Así como 2017 Año del turismo sostenible.
En infantil: (continente Oceanía) iban de canguros polinesios y surfistas. En el primer ciclo (continente África) iban de tribus africanas. En el segundo ciclo (continente América) iban de Mexicanos, Fruda Kahlo y de estatua de la Libertad.En el tercer ciclo (continente Asia) iban de Ninja y Geisha. Y todos los maestros iban de exploradores.
Gracias a todos por acompañarnos en el pasacalles y disfrutar de esta fiesta.

_______________________________

Un bon dia per gaudir de CARNESTOLTES!!! Dilluns 27 de febrer, els carrers del nostre poble per fi es van poder omplir de disfresses, rialles, música, cartells, salutacions i agraïments dels xiquets i les xiquetes de L’Olleria. La desfilada dels mes menuts de L’escoleta, de Sanchis Guarner i de Isabel la Catòlica va ser un acte que totes les families i veïns del poble gaudiren amb orgull. Aquest any, per a la nostra escola Isabel la Catòlica, ha sigut emblemàtic el tema «LA VOLTA AL MÓN», és per això que totes les disfresses han estat centrades en valorar i respectar els valors inherents a les diferents cultures per a contribuir a la Pau del món. Així com 2017 Any del turisme sostenible. En infantil: (continent Oceania) anaven de cangurs polinesis i surfistes. Al primer cicle (continent Àfrica) anaven de tribus africanes. Al segon cicle (continent Amèrica) anaven de Mexicans, Fruda Kahlo i d’estàtua de la llibertat. Al tercer cicle (continent Asia) anaven de Ninja i Geisha. I tots els mestres anaven d’exploradors. Gràcies a tots per acompanyar-nos en el passa carrer i gaudir d’aquesta festa.

pulse sobre la imagen para ampliar

pulse sobre la imagen para ampliar

pulse sobre la imagen para ampliar

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com