: Inicio » Noticias, Portada » Espadas de vidrio hechas a mano para los ganadores del Egyptian Race

Ajuntament de l’Olleria, 27 d’abril de 2017

Los campeones de las diferentes categorías de la Egyptian Race tendrán un trofeo único y muy especial: una espada de vidrio, hecho para la ocasión, de forma artesanal. Ayer se presentaban públicamente en rueda de prensa, así como también las medallas que obtendrán todos los finishers de la carrera. Más de 400 personas se han inscrito hasta el momento para competir en la que será la 1º carrera de obstáculos temática de España, y que según ha explicado el Regidor de Deportes David Millán tendrá un importante impacto en la localidad: ‘no sólo económicamente, si no también a nivel turístico, puesto que es una carrera única y ya tenemos confirmado que vendrá a correr gente de muchos puntos de España‘.
Paralelamente a la carrera, y pensando en los acompañantes  de los corredores, habrá animación, bailes, animales…y todo ambientado en la época del antiguo Egipto. Serán 10 kilómetros por el término municipal, y en los que tendrán que superar diferentes obstáculos ‘ una estructura de monkeys de 30 metros, paralelas, varios muros de anchuras diferentes, dunas, vallas…’, explica Héctor Valls, director deportivo del Egyptian Race.

__________________________

Els campions de les diferents categories de l’Egyptian Race tindran un trofeu únic i molt especial: una espasa de vidre, feta per a l’ocasió, de forma artesanal. Ahir es presentaven públicament en roda de premsa, així com també les medalles que obtindran tots els finishers de la carrera.

Més de 400 persones s’han inscrit fins el moment per competir en la que serà la 1º carrera d’obstacles temàtica d’Espanya, i que segons ha explicat el Regidor d’Esports David Millán tindrà un important impacte en la localitat: ‘no sols econòmicament, si no també a nivell turístic, ja que és una carrera única i  ja tenim confirmat que vindrà a córrer gent de molts punts d’Espanya’. Paral·lelament a la carrera, i pensant en els acompanyats del corredors, hi haurà animació, balls, animals…i tot ambientat en l’època de l’antic Egypte.

Seran 10 quilòmetres pel terme municipal, i els que hauran de travessar diferents obstacles ‘ una estructura de monkeys de 30 metros, paral·leles, diversos murs d’amplàries diferents, dunes, tanques…’, explica Héctor Valls, director esportiu de l’Egyptian Race.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com