: Inicio » Deportes, Portada » EM Futbol Sala l’Olleria: Tornero en Maristas Cullera

 EM Futbol Sala l’Olleria, 22 de maig de 2017

El dissabte dia 20 de maig es celebrá a Cullera un torneig de categoria prebenjami on 2 de les nostres categories varen participar.

Per una banda els prebenjamins de primer any i per un altra els de segon.

Els equips participants varen ser: Corbera, Sucro Cullera, Maristes Cullera, Santa Ana, Puzol, Academia futsal, Mislata i els dos equips que s´hen frontaren als nostres prebenjami de primer any que eren: Jesus Maria i Ntra Señora del Socorro tots dos equips colegis de Vcia amb un gran potencial. Els mes menuts no pasaren de la primera ronda, ja que al ser de primer any tots els components i jugant contra grans escoles de la capital del Turia costa un poc fer-los front, pero es un gran grup que esta treballant genial  i el proxim torneig el 2 de juny a Alcoi de segur faran uns grans partits com els que han jugat  a Cullera.

Els prebenjamins de segon any pergueren un i guanyaren un partit, lo que els dona el pasaport cap a quarts de final on guanyaren, tambe ho feren a semis i es plantaren a la final on pergueren 6-5 tot i fer un grandisim partit i per suposat un gran torneig perque tambe varen quedar com a equip menys golegat de l´event.

Les dos categories mes menudes de l´escola que van a pas de gegant cada entrenament que passa i cada partit que juguen.

Sols ens queda donar l´enhorabona als dos equips que van representar al nostre municipi i al nostre esport en un torneig mitic al calendari dels millors equips de la provincia de Valencia.

 

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com