: Inicio » Deportes, Portada » Sopar de fi de curs de l´Olleria futbol sala i torneig a Segorbe

EEM Futbol Sala l’Olleria, 26 de junio de 2017

El dissabte de mati els alevins es desplaçaren a jugar un torneig al que no falten mai i es una data marcada en el calendari ja que el club deportiu de futbol sala Segorbe organitza un torneig de molta qualitat.

Es va jugar un torneig triangular amb la participació de l´Olleria f.s. , CDFS Segorbe i Serra Calderona.

Amb un pavello mitic com es el de Segorbe, una escola que te totes les categories i moltes d´elles campiones de lliga i copa i on tambe es pot vorer un equip de 2B jugant en aquesta cantxa, va ser una experiencia molt gran per als nostres menuts.

Els nostres alevins quedaren campions, segons classificat el Serra Calderona i al tercer lloc el CDFS Segorbe.

Resultats:

Serra Calderona-2- CDFS Segorbe -0-

Serra Calderona-2- L´Olleria f.s -5-

L´Olleria f.s.-6-  CDFS Segorbe -1-

Despres per la nit a la porta del pavello de la Solana es va cel.lebrar el sopar de fi de curs que la familia de l´Olleria f.s. cel.lebra tots els anys on els xiquets de l´escola, entrenadors, mares, pares i germanets participen en el sopar on es reparteixen les nominacions individuals, medalles, camisetes de fi de temporada…..tambe es van rifar 3 lots de vi per als pares i mares que durant tota la temporada recoltzen als menuts en cada partit, acompanyen als xiquets a entrenar i ens ajuden als monitors a inculcar els valors als alumnes de l´escola.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com