: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » 11 jóvenes trabajarán en el Ayuntamiento de l’Olleria gracias al programa La Dipu te beca

Ajuntament de l’Olleria, 30 de juny de 2017

11 jóvenes trabajarán durante los meses de verano al Ayuntamiento de l’Olleria, gracias al programa La Dipu te beca, de la Diputación de Valencia. Son 5 chicas y 6 chicos, estudiantes y que empezarán a trabajar el lunes día 3 de julio en diferentes departamentos del consistorio: Administración general, servicios municipales, educación, servicios sociales, cultura y patrimonio. El alcalde de l’Olleria Julià Engo los ha recibido hoy en el salón de plenos para darles la bienvenida y explicarles en que consistirá su trabajo durante los próximos meses.

___________________________

11 joves treballaran durant els mesos d’estiu a l’Ajuntament de l’Olleria, gràcies al programa La Dipu et beca, de la Diputació de Valencia. Son 5 xiques i 6 xics, estudiants i que començaran a treballar el dilluns dia 3 de juliol en diferents departaments del consistori: Administració general, serveis municipals, educació, serveis socials, cultura i patrimoni.

L’alcalde de l’Olleria Julià Engo els ha rebut hui al saló de plens per donar-los la benvinguda i explicar-los en què consistirà el seu treball durant els pròxims mesos.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com