: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » El Taller de ocupación l’Olleria Sostenible II empieza esta semana

Ajuntament de l’Olleria, 26/12/2017

El Taller de ocupación l’Olleria Sostenible II empieza esta semana

Esta semana comienza el Taller de empleo l’Ollería Sostenible II. Un taller en el que participarán 10 alumnos y que se centrará en la recuperación y mejora del entorno y del patrimonio natural. Tendrá una duración de un año, a tiempo completo, y en él los alumnos tendrán una parte de formación y una práctica. Junto a los 10 alumnos, el equipo del Taller de empleo lo completa un director, un profesor y un administrativo.

Para llevar a cabo este taller, el Ayuntamiento ha recibido una subvención de más de 194.000 € a la que hay que añadir otros 100.000 € de los programas EMCORP y EMCORD para la contratación de otras 11 personas. Concretamente 9 peones: 4 de construcción y 5 de jardinería, y dos oficiales, uno de cada especialidad. Todos ellos han comenzado a trabajar para el Ayuntamiento este mismo mes de diciembre y estarán entre 6 y 7 meses.

«Estamos satisfechos porque pensamos que iniciativas como estas de fomento del empleo son importantes, ya que forman a la gente y le ayudan a tener nuevas oportunidades laborales. Gracias a estas dos subvenciones a l’Olleria acabamos el año contratando a 24 personas, 13 del Taller de empleo y 11 de la vez y Emcord «, explica Gemma Vidal, Concejala de Promoción Económica.

_____________________________________

El Taller d’ocupació l’Olleria Sostenible II comença esta setmana

Aquesta setmana comença el Taller d’ocupació l’Olleria Sostenible  II. Un taller en el que participaran 10 alumnes i que es centrarà en la recuperació i millora de l’entorn i del patrimoni natural. Tindrà una durada d’un any, a temps complet, i en ell els alumnes tindran una part de formació i una de pràctica.  Junt als 10 alumnes, l’equip del Taller d’ocupació el completa un director, un professor i un administratiu.

Per portar a terme aquest taller, l’Ajuntament ha rebut una subvenció de més de 194.000€ a la que cal afegir altres 100.000€ dels programes EMCORP i EMCORD per a la contractació d’altres 11 persones. Concretament 9 peons: 4 de construcció i 5 de jardineria, i dos oficials, un de cada especialitat. Tots ells han començat a treballar per a l’Ajuntament este mateix mes de desembre i estaran entre 6 i  7 mesos.

“Estem satisfets perquè pensem que iniciatives com estes de foment de l’ocupació son importants, ja que formen a la gent i l’ajuden a tindre noves oportunitats laborals. Gràcies a estes dos subvencions a l’Olleria acabem l’any contractant a 24 persones, 13 del Taller d’ocupació i 11 de l’Encop i Emcord ”, explica Gemma Vidal, Regidora de Promoció Econòmica.

© 2017 Portal de L'Olleria digitalcef.com