: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF a la espera de fecha para reanudar su encuentro contra el CD Chella.

L’Olleria CF, queda pendiente de la fecha para disputar la segunda parte del encuentro frente al CD Chella, que fué suspendido en el minuto 49  el pasado domingo por las condiciones atmosféricas.  El resultado parcial era de 1-o a favor de los chellinos.   La crónica de la primera parte no es reseñable dado que el terreno era impracticable y nada se parecía a un encuentro de futbol. El gol local llegó cerca del descanso tras un doble error en defensa condicionado por el terreno de juego.

El próximo compromiso olleriense, será este domingo a partir de las 11:15 h en La Solana ante el Picasent CF.  Otro encuentro que los hombres de Salvador Estruch, deberán resolver de la forma más positiva posible, ya que la segunda plaza del grupo no parece tener dueño y ya no és una utopía intentar su conquista.  Una vez más, resultaría interesante el apoyo de los aficionados, ya que en esta categoría es muy importante el factor campo.

____________________

L’Olleria CF, queda pendent de la data per disputar la segona part de la trobada enfront del CD Chella, que va ser suspès al minut 49 diumenge passat per les condicions atmosfèriques. El resultat parcial era d’1-o a favor dels chellinos. La crònica de la primera part no és ressenyable ja que el terreny era impracticable i res s’assemblava a un partit de futbol. El gol local va arribar prop del descans després d’un doble error en defensa condicionat pel terreny de joc.

El proper compromís olleriana, serà aquest diumenge a partir de les 11:15 ha La Solana davant el Picassent CF. Una altra trobada que els homes de Salvador Estruch, hauran de resoldre de la manera més positiva possible, ja que la segona plaça del grup no sembla tenir amo i ja no és una utopia intentar la seva conquesta. Un cop més, resultaria interessant el suport dels aficionats, ja que en aquesta categoria és molt important el factor camp.