: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF suma otra importante victoria frente a l’Alcudia de Crespins

CD l’Alcudia de Crespins 0- 3 L’Olleria CF

L’Olleria CF vuelve de tierras alcudienses con otros tres valiósos puntos, que confirman su línea ascendente en la tabla clasificatoria.  Los ollerienses impusieron su ritmo de juego donde supieron hacer una mejor «lectura» de un disputado encuentro.  Carlos Sanz (10′), Javier Mompó (46′) y Pedro Pérez Martí (53′) certificaron un triunfo que los sitúa a 4 puntos de la plaza de promoción, a falta de jugar el encuentro suspendido frente al CD Chella, y el encuentro «finalizado por exclusión» contra el Rácing Algemesí.

La próxima jornada,  el C.F. Racing D´ Algemesí-Mecavenida, debería visitar La Solana, pero este  equipo  fué excluido de la competición al final de la primera vuelta. Por lo que los ollerienses disfrutaran de una valiosa jornada de descanso con la que preparar mejor su «segunda parte» con el CD Chella que se disputará el 21 de febrero a las 20:30 h.

________________________

CD l’Alcúdia de Crespins 0- 3 L’Olleria CF

L’Olleria CF torna de terres alcudiencs amb altres tres valiosos punts, que confirmen la seua línia ascendent en la taula classificatòria. Els ollerians van imposar el seu ritme de joc on van saber fer una millor «lectura» d’un disputat partit. Carlos Sanz (10 ‘), Javier Mompó (46’) i Pedro Pérez Martí (53 ‘) van certificar un triomf que els situa a 4 punts de la plaça de promoció, a falta de jugar el partit suspès davant del CD Chella, i el encontre «finalitzat per exclusió» contra el Racing Algemesí.

La propera jornada, el C.F. Racing D’Algemesí-Mecavenida, hauria de visitar la Solana, però aquest equip va ser exclòs de la competició al final de la primera volta. Pel que els ollerians gaudiran d’una valuosa jornada de descans amb la de preparar millor la seua «segona part» amb el CD Chella que es disputarà el 21 de febrer a les 20:30 h

 

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com