: Inicio » Moros y Cristianos » Premios concurso escolar «Mig Any Fester» y actuación de Titola Teatre.

El próximo domingo 25 de febrero, el Teatro Goya será escenario  de la entrega de premios del «Concurso escolar de dibuix y poesia narrativa festera».   La gala comenzará a las 18:30 h.  La exposición del concurso estará ubicada en el vestíbulo del Teatro del 24 de febrero hasta el 4 de marzo.

La entrega de premios también contará con la actuación de Titola Teatre, que en esta ocasión se presentan con una divertida obra:  «Las vacaciones de Mariano y Manoli»

LAS VACACIONES DE MARIANO Y MANOLI

“Mariano y Manoli, una pareja de lo mas peculiar, se echan a la carretera con su caravana en busca de un lugar tranquilo donde descansar. Cuando lo encuentren, les veremos disfrutar de un día más en sus vacaciones. La hora de la piscina, la comida, la siesta… serán momentos donde nos muestran su amor, su cariño, sus destrezas, y en ocasiones, su poca inteligencia.”

En una pequeña y sencilla caravana, cabe todo lo necesario para este amoroso espectáculo, en el que se combinan, en clave de humor, el treatro gestual, con los malabares, las acrobacias, y la percusión.

_________________________

El proper diumenge 25 de febrer, el Teatre Goya serà escenari del lliurament de premis del «Concurs escolar de dibuix i poesia narrativa festera». La gala començarà a les 18:30 h. L’exposició del concurs estarà ubicada al vestíbul del Teatre del 24 de febrer fins al 4 de març.

El lliurament de premis també comptarà amb l’actuació de Titola Teatre, que en aquesta ocasió es presenten amb una divertida obra: «Les vacances de Mariano i Manoli»

LES VACANCES DE MARIANO I MANOLI

«Mariano i Manoli, una parella d’allò més peculiar, es tiren a la carretera amb la seva caravana a la recerca d’un lloc tranquil on descansar. Quan el troben, els veurem gaudir d’un dia més en les seues vacances. L’hora de la piscina, el menjar, la sesta … seran moments on ens mostren el seu amor, el seu afecte, les seues destreses, i en ocasions, la seua poca intel·ligència. «

En una xicoteta i senzilla caravana, cap tot el necessari per a aquest amorós espectacle, en el qual es combinen, en clau d’humor, el treatre gestual, amb els malabars, les acrobàcies, i la percussió.

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com